Η αναζήτηση του ηλικιωμένου είχε τραγική κατάληξη!

Σε τραγωδία εξελίχθηκε η εξαφάνιση ενός ηλικιωμένου άνδρα στην περιοχή του Χουδετσίου, καθώς ο άτυχος 65χρονος εντοπίστηκε νεκρός λίγο πριν από τις 8 το βράδυ σε αγροτική τοποθεσία.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο ηλικιωμένος φέρει τραύμα στο κεφάλι, ωστόσο η νεκροψία – νεκροτομή που θα διενεργηθεί θα καταδείξει εάν ο θάνατος επήλθε συνεπεία του τραύματος, ή ο τραυματισμός προέκυψε κατά την πτώση του 65χρονου στο έδαφος.

Όλα ξεκίνησαν το μεσημέρι, όταν ο ηλικιωμένος αγρότης δεν επέστρεψε στο σπίτι του στο Χουδέτσι, από όπου και είχε ξεκινήσει το πρωί για τις συνηθισμένες του αγροτικές δουλειές. Με το πέρασμα της ώρας, οι συγγενείς του που ανησυχούσαν άρχισαν να τον αναζητούν χωρίς ωστόσο αποτέλεσμα.

Άμεσα ενημερώθηκαν οι αρχές και ξεκίνησε επιχείρηση για τον εντοπισμό του, με τη συμμετοχή αστυνομικών, ανδρών της ΕΜΑΚ με τη συνδρομή του ειδικά εκπαιδευμένου σκύλου, καθώς και εθελοντών.

Αρχικά, εντοπίστηκε το αυτοκίνητο του 65χρονου και γύρω στις 8 βρέθηκε η σορός του, η οποία μεταφέρθηκε στο νεκροτομεία.