Η Γεννηματά θυμάται τη νίκη του ΠΑΣΟΚ το 1981: Κατέβαινα με σημαίες την Πανεπιστημίου (εικόνα)

Φώφη Γεννηματά, φωτογραφία ΤΖΑΜΑΡΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

Με μία ανάρτησή της στα σόσιαλ μίντια και τη φράση «Μία ελπίδα που δεν διαψεύστηκε» η Φώφη Γεννηματά θυμάται τη νίκη του ΠΑΣΟΚ, σαν σήμερα, 18 Οκτωβρίου του 1981.


«18.10.1981: Μία ελπίδα που δεν διαψεύστηκε! Σαν σήμερα η Αλλαγή!». Με αυτήν τη φράση της Φώφης Γεννηματά αρχίζει η ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για την επέτειο των 38 χρόνων από την εκλογική νίκη του ΠΑΣΟΚ το 1981.
Γεννηματα: Θυμάμαι σαν χθες να κατεβαίνω την Πανεπιστημίου, ένα ορμητικό ποτάμι νέων

«Στο άκουσμα της μεγάλης νίκης χιλιάδες ανθρώπων ξεχύνεται στους δρόμους.
Το θυμάμαι σαν να είναι χθες… Κατεβαίνω την Πανεπιστημίου, είμαστε ένα ορμητικό ποτάμι νέων παιδιών. Με τις σημαίες μας ψηλά.
Η μέθη της νίκης που μας έχει συνεπάρει κάνει τα βήματά μας γοργά. Τα όνειρά μας για μια νέα Ελλάδα δεν μπορούν να περιμένουν ούτε λεπτό!», αναφέρει, σε προσωπικό τόνο η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής.

Όπως προσθέτει, εκατομμύρια άνθρωποι, που για δεκαετίες ήταν στο οικονομικό, κοινωνικό και πολιτικό περιθώριο, αποφασισμένοι να «μεθύσουν τον ήλιο», να τον σπρώξουν ψηλά να φωτίσει και τη δική τους ζωή.
«Στις 18 Οκτωβρίου 1981 ο λαός άλλαξε τη μοίρα του. Πίστεψε και αγωνίστηκε για μια ελπίδα που δεν διαψεύστηκε. Όσο κι αν χτυπηθεί ο χώρος μας, οι ρίζες που μπήκαν παραμένουν στέρεες. Με όσα καταφέραμε, με όσα μάθαμε και κυρίως με όσα ονειρευόμαστε προχωράμε… Με το κεφάλι ψηλά και το βλέμμα στο μέλλον!», υπογραμμίζει καταλήγοντας η κ. Γεννηματά.

18.10.1981: Μια ελπίδα που δεν διαψεύστηκε!Σαν σήμερα η Αλλαγή! 18 Οκτωβρίου 1981, ο ηγέτης μας Α. Παπανδρέου οδηγεί…

Gepostet von Fofi Gennimata am Freitag, 18. Oktober 2019