Η Κρήτη στο πλευρό του μικρού Μιχάλη που δίνει μεγάλο αγώνα για την υγεία του

Χρειάστηκαν λιγότερο από πέντε μήνες ώστε να γίνει το “θαύμα”. Η οικογένεια του δίχρονου Μιχάλη Πυροβολάκη είναι συγκινημένη από την ανταπόκριση του κόσμου στο κάλεσμα για βοήθεια του παιδιού τους, που πάσχει από σπάνια ασθένεια και απαιτούνται πολλά χρήματα για την θεραπεία του.

Ο μικρός Μιχάλης Πυροβολάκης, που μένει στον Καναδά αλλά από τον πατέρα του κατάγεται από τα Χανιά και συγκεκριμένα από το Σέλινο, πάσχει από μια σπάνια ασθένεια, την SPG50, η οποία οδηγεί στην απώλεια της κινητικότητας σε όλα τα άκρα και την υποβάθμιση της λειτουργίας του εγκεφάλου.

Η Ομάδα Στήριξης “ΣυνΆνθρωπος” με τη βοήθεια πολλών, κατάφερε να συγκεντρώσει πάνω από 40.000 ευρώ, τα οποία θα ενισχύουν τον αγώνα της οικογένειας.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της Ομάδας:

Πριν λίγους μήνες η Ομάδα Στήριξης “ΣυνΆνθρωπος” ανέλαβε να βοηθήσει στην συγκέντρωση χρημάτων για τη θεραπεία του μικρού Μιχάλη Πυροβολάκη, ο οποίος βρίσκεται στον Καναδά. Μετά από συνάντηση που είχαμε με τους συγγενείς του μικρού που βρίσκονται στα Χανιά, αποφασίσαμε να στηρίξουμε την προσπάθειά τους και να βοηθήσουμε τον Μιχάλη.

Παρότι το τελευταίο διάστημα υπήρξε δύσκολο για όλους μας, με τη βοήθεια των
συμπολιτών μας, μέσω χρηματικών καταθέσεων στους λογαριασμούς που τηρεί το
σωματείο μας στη Συνεταιριστική Τράπεζα Χανίων και στην Τράπεζα Πειραιώς, καθώς και
με δωρεές στους κουμπαράδες που είχαν τοποθετηθεί σε διάφορα σημεία του Νομού
Χανίων και Ρεθύμνου, μαζεύτηκε το ποσό των σαράντα χιλιάδων διακοσίων (40.200) ευρώ , το οποίο και μεταφέρθηκε χθες (11/6/2020) στο λογαριασμό που έχει ανοιχτεί για το σκοπό αυτό από την οικογένεια Πυροβολάκη.

Τα χρήματα αυτά θα αξιοποιηθούν για τη θεραπεία του μικρού Μιχάλη, ενώ το
συνολικό ποσό που θα συγκεντρωθεί στον εν λόγω λογαριασμό θα ενισχύσει και τη
στήριξη της έρευνας για τη θεραπεία του SPG50, βοηθώντας ταυτόχρονα και άλλα παιδιά
να θεραπευτούν.

Για μία ακόμη φορά αποδείξαμε ότι υπάρχει ελπίδα και πίστη για το ΣυνΆνθρωπο. Σας ευχαριστούμε θερμά όλους!