Η πρωταγωνίστρια ερωτικών ταινιών που έγινε παιδίατρος στη Σύρο- Η νέα της ζωή

Η καταπίεση, οι ερωτικές ταινίες και η αλλαγή…


Το πως από πρωταγωνίστρια ερωτικών ταινιών αποφάσισε να κάνει στροφή 180 μοιρών στη ζωή της και να αφοσιωθεί στην πρώτη της αγάπη, την ιατρική, περιέγραψε η Άννα Μαρία.

Συγκεκριμένα, η ιστορία της Μαρίας είχε συζητηθεί πολύ πριν τρία χρόνια όταν έκανε το αγροτικό στη Σύρο, καθώς η ίδια τότε είχε γίνει πρωτοσέλιδο για το παρελθόν της, όταν δηλαδή εργαζόταν ως πορνοστάρ.

Έχοντας αφήσει για τα καλά πίσω το παλιό της επάγγελμα, η Αννα Μαρία αποκάλυψε στην εκπομπή «Μαζί σου» πως αποφάσισε να γίνει πρωταγωνίστρια ερωτικών ταινιών και τι ήταν αυτό που την έκανε να τα παρατήσει εντελώς όλα και εν τέλει να γίνει γιατρός.

Η αντίδραση και η επιρροή του συντρόφου της

«Ήθελα να ξεφύγω από τη ρουτίνα και την πίεση. Ήταν μια αντίδραση για να ξεφύγω από όλο αυτό το δηλητήριο που είχα φάει όλα αυτά τα χρόνια. Τότε έπεισε η σχέση μου να πρωταγωνιστήσω σε ερωτικές ταινίες. Του είχα μεγάλη εμπιστοσύνη και το έκανα» είπε στην Τατιάνα Στεφανίδου και συνέχισε: «Δεν έζησα παιδικά χρόνια όπως όλα τα άλλα παιδάκια. Έζησα στην καταπίεση και αυτός ήταν ένας τρόπος για να τα αφήσω όλα αυτά πίσω».

«Έφτασε στο άκρο επειδή ήμουν αποκλεισμένη μικρή. Δεν είχα σχέση μέχρι τα 19. Ίσως ήθελα να φανώ και τα διέλυσα όλα. Ήθελα να δείξω ότι μετράω και ίσως γι’ αυτό το έκανα», τόνισε η Αννα Μαρία ξεκαθαρίζοντας πως στη βιομηχανία των ερωτικών ταινιών, την έβαλε ο πρώτος άντρας που έκανε σχέση.

Η νέα της ζωή

Όλα αυτά άλλαξαν όμως όταν αποφάσισε να αφήσει εντελώς πίσω την βιομηχανία του πορνό, να γνωρίσει τον άντρα των ονείρων της και να γίνει γιατρός.

Μάλιστα η Αννα Μαρία αποκάλυψε πως λίγο πριν γνωρίσει τον άντρα που παντρεύτηκε έκανε τάμα στον Άγιο Διονύσιο, να της φανερώσει τον άντρα της ζωής της και να ντυθεί νύφη.

«Δέκα μέρες μετά τον γνώρισα και κάναμε παιδί. Το έβγαλα Διονυσία επειδή είχα κάνει αυτό το τάμα».