Η Wizz Air σχεδιάζει πτήσεις και προς την Κρήτη από τον Ιούλιο

Η βρετανική αεροπορική εταιρεία χαμηλού κόστους ανακοίνωσε ότι σχεδιάζει νέα δρομολόγια προς Πορτογαλία και Ελλάδα – Προς Ελλάδα η Wizz σκοπεύει να πραγματοποιήσει πτήσεις για Ζάκυνθο, Ηράκλειο και Ρόδο


Νέα δρομολόγια προς Πορτογαλία από τις 16 Ιουνίου και προς την Ελλάδα από τον Ιούλιο ανακοίνωσε ότι σχεδιάζει η Wizz Air, αεροπορική εταιρεία χαμηλού κόστους.

Οι πτήσεις θα γίνουν με τη χαλάρωση των ταξιδιωτικών περιορισμών, από το αεροδρόμιο Λούτον του Λονδίνου, προς προορισμούς διακοπών.

Πτήσεις θα πραγματοποιούνται για το Φάρο της Πορτογαλίας από τις 16 Ιουνίου, σύμφωνα με την Wizz και για τη Ζάκυνθο, το Ηράκλειο και τη Ρόδο, στην Ελλάδα, στις αρχές Ιουλίου.

Σύμφωνα με την Wizz Air, οι νέοι κανόνες, όπως η υποχρεωτική χρήση μασκών για τους επιβάτες και το προσωπικό, θα κάνουν τους πελάτες να αισθάνονται ασφαλείς για να πετάξουν.

Ωστόσο, δεν είναι ακόμη σαφές αν οι παραδοσιακοί προορισμοί των θερινών διακοπών θα είναι ανοικτοί φέτος.

Η Wizz έγινε μία από τις πρώτες ευρωπαϊκές αεροπορικές εταιρίες που ξανάρχισε εμπορικές διαδρομές από το Λούτον του Λονδίνου και τη Βιέννη την 1η Μαΐου, μεταφέροντας επιβάτες από τη Βουλγαρία και τη Ρουμανία, μεταξύ άλλων χωρών, οι οποίοι σύμφωνα με την εταιρία, ταξίδευαν για λόγους εργασίας.