Θανατηφόρο στη Μεσαρά: Αγωνία για τη μητέρα και τα 2 παιδιά της

(φωτογραφία: Δια-sos-τε τη Μεσαρά)

Η μητέρα υποβάλλεται σε χειρουργεία στο Βενιζέλειο – Τα παιδιά στο ΠΑΓΝΗ


Μετά το θλίψη για το θάνατο του 33χρονου Γιάννη Κατσούνα στη Μεσαρά, επικρατεί αγωνία για τη σύζυγό του και τα παιδιά τους που τραυματίστηκαν στο φρικτό τροχαίο στη Μεσαρά. Η 30χρονη γυναίκα που μεταφέρθηκε σε σοβαρή κατάσταση στο Βενιζέλειο νοσοκομείο έχει προγραμματιστεί να χειρουργηθεί για δεύτερη φορά το πρωί της Κυριακής με τους συγγενείς να αγωνιούν για την πορεία της υγείας της.

Τα δύο παιδιά που τραυματίστηκαν στο τροχαίο μεταφέρθηκαν αρχικά στο Βενιζέλειο νοσοκομείο και από εκεί στο ΠΑΓΝΗ όπου νοσηλεύονται με την ελπίδα να καταφέρουν να επουλώσουν τις πληγές στο σώμα και την ψυχής τους καθώς έχασαν τον πατέρα τους…

Σύμφωνα με το διοικητή του Βενιζέλειου νοσοκομείου κ.Τερζάκη «η 30χρονη γυναίκα έχει εγκεφαλική αιμορραγία και τραύματα στο χέρι και στο πόδι. Το 9χρονο αγόρι της έχει κάταγμα άνω άκρου και μεταφέρθηκε στην Παιδοχειρουργική του ΠΑΓΝΗ ενώ το 5χρονο κορίτσι ΄παρουσίασε μικρό πνευμοθώρακα, μικροθλάση πνευμόνων και πληνός και μεταφέρθηκε στη μονάδα Παίδων του ΠΑΓΝΗ».

Το φρικτό τροχαίο

Το τροχαίο σημειώθηκε στις 10 το βράδυ του Σαββάτου στις αρχαιότητες της Γόρτυνας όταν συγκρούστηκαν μεταξύ τους – υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες – δύο οχήματα.

Στο ένα όχημα επέβαινε ο άτυχος 33χρονος Γιάννης Κατσούνας, μαζί με τη σύζυγό  και τα 2 παιδιά τους. Η σφοδρότατη σύγκρουση είχε ως αποτέλεσμα οι επιβαίνοντες να εγκλωβιστούν στα συντρίμμια των δύο οχημάτων.

Η τετραμελής οικογένεια στο ένα και οι δυο επιβάτες του άλλου οχήματος που μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με τον διοικητή του Βενιζελείου νοσοκομείου «ο 25χρονος μεταφέρθηκε στη βραχεία νοσηλεία και εξήλθε, ενώ μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και ένας 23χρονος με υποσκληρίδιο αιμάτωμα και κάταγμα κάτω άκρου».