Θα έστηναν καντίνα στη Χρυσή!

Καντίνα μέσω θαλάσσης … στη ζούλα με αυτοσχέδια πλατφόρμα θέλησαν να μεταφέρουν από το λιμανάκι της Άρβης για να την εγκαταστήσουν στο Γαϊδουρονήσι  δύο άτομα, τα οποία συνελήφθησαν προχθές μετά από «έφοδο» που έκαναν οι λιμενικοί από το λιμενικό σταθμό των Καλών Λιμένων και από το κλιμάκιο του γραφείου ασφαλείας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηρακλείου!

Η υπόθεση έχει πολύ σασπένς, αφού όπως αναφέρουν αρμόδιες πηγές, οι λιμενικοί που είχαν τις πληροφορίες παρακολουθούσαν για ώρες  χωρίς να γίνουν αντιληπτοί τους συλληφθέντες και μόλις ολοκληρώθηκε η διαδικασία της φόρτωσης στην αυτοσχέδια πλατφόρμα και ξεκίνησε η ρυμούλκηση τους ακινητοποίησαν!

Σύμφωνα με πληροφορίες, χρησιμοποιήθηκε γερανός με τη χρήση του οποίου στην πλωτή εξέδρα που θα ρυμουλκούσε ένα μικρό σκάφος, τοποθετήθηκε μία καντίνα τροχήλατη, μία μηχανή  με τέσσερις τροχούς (γουρούνα) και μία γεννήτρια πετρελαίου.

Πρόστιμα

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα πρόστιμα που τους επιβλήθηκαν αφορούν στην πλωτή εξέδρα που δεν είχε πιστοποιητικό αξιοπλοΐας, αλλά ούτε και ναυτιλιακά έγγραφα, ενώ χωρίς έγγραφα ήταν και το σκάφος που θα έκανε τη ρυμούλκηση.