Ιωάννα Παλιοσπύρου: “Κανένας Μάνος, Μπάμπης ή Νώντας, δεν αξίζουν…”

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου EUROKINISSI

Το μήνυμα της Ιωάννα Παλιοσπύρου μετά τις δραματικές εξελίξεις στην υπόθεση θανάτου των τριών κοριτσιών στην Πάτρα και την έναρξη της δίκης του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου για τη δολοφονία της συζύγου του, Καρολάιν.


Το δικό της μήνυμα έστειλε η Ιωάννα Παλιοσπύρου με αφορμή την υπόθεση της Πάτρας και τους θανάτους των τριών κοριτσιών αλλά και την δίκη του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου για τη δολοφονία της συζύγου του, Καρολάιν.

Με αναρτήσεις της στο Instagram, συμβούλευσε τα κορίτσια να θέτουν προσωπικούς στόχους, να τους κυνηγούν και να μην απευθύνονται σε καφετζούδες και χαρτορίχτρες για να χειραγωγήσουν άντρες ή την ίδια τη ζωή.

“Θα ήθελα να απευθυνθώ στα νέα κορίτσια, γιατί πραγματικά με τρομάζει να βλέπω ξανά και ξανά το ίδιο σενάριο μπροστά μου. Ο μόνος τρόπος να γίνεται ευτυχισμένες είναι να θέτετε προσωπικούς στόχους τους οποίους πρέπει να κυνηγάτε, να καλλιεργείτε το μυαλό σας με γνώσεις και να γεμίζετε την ψυχή σας με χαρά και αγάπη. Επίσης, να έχετε δίπλα σας ανθρώπους που θα σας καταλάβουν και θα σας στηρίζουν συναισθηματικά στις δυσκολίες που αναπόφευκτα μας φέρνει η ζωή” αναφέρει η Ιωάννα, που παλεύει και η ίδια να σταθεί στα πόδια της μετά την επίθεση με βιτριόλι.

Ιωάννα Παλιοσπύρου:

Και συνεχίζει: “ΚΑΜΙΑ χαρτορίχτρα, ΚΑΜΙΑ καφετζού και ΚΑΝΕΝΑΣ άντρας δεν θα βοηθήσουν ώστε να χειραγωγήσετε ανθρώπους, την τύχη σας ή την ίδια τη ζωή. Κανένας Μάνος, Μπάμπης ή Νώντας, όσο όμορφοι κι αν είναι, δεν αξίζουν να σκοτώνετε και να καταστρέφετε κάποιον για χάρη τους. Για να πετύχουμε στη ζωή, πρέπει να επενδύουμε μόνο στον ΕΑΥΤΟ μας και στις ΑΞΙΕΣ μας. Έτσι και μόνο έτσι, μπορούμε να προσελκύσουμε αυτόματα όλα όσα θέλουμε” τόνισε στη δεύτερη.

Ιωάννα Παλιοσπύρου: