Κίνηση ανθρωπιάς από τον Μιχάλη Λεμπιδάκη για τα δύο ορφανά παιδιά του 48χρονου αστυνομικού που έφυγε από τη ζωή!

Σε μία μεγάλη κίνηση ανθρωπιάς προχωρά ο επιχειρηματίας Μιχάλης Λεμπιδάκης. Μετά την μεγάλη του δωρεά στην ΕΛ.ΑΣ. στην Κρήτη, ως ένα «ευχαριστώ» για την απελευθέρωσή του, ο κ. Λεμπιδάκης αποφάσισε να ενισχύσει οικονομικά τα δύο παιδιά του αστυνομικού Νίκου Σκαλιδάκη, που έφυγε πριν από λίγες ημέρες από τη ζωή.

Συγκεκριμένα, ο κ. Λεμπιδάκης, ο οποίος, μαζί με την οικογένειά του, ήταν εκ των τιμώμενων προσώπων στην εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Χανίων, πληροφορήθηκε από τον Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Κρήτης, Υποστράτηγο Κωνσταντίνο Λαγουδάκη, ότι τα μισά από τα έσοδα θα δοθούν ως οικονομική βοήθεια στην ανήλικη κόρη του αστυνομικού.

Στο άκουσμα λοιπόν των αναγκών που έχουν τα δύο παιδιά -και ειδικά η ανήλικη κόρη- που ζούνε με τον θείο τους -καθώς έχουν χάσει και την μητέρα τους-, και σε συνεννόηση με τον κ. Λαγουδάκη, ο Κρητικός επιχειρηματίας ανοίγει δύο τραπεζικούς λογαριασμούς, έναν για την ανήλικη κόρη και έναν για τον 23χρονο γιο του Νίκου Σκαλιδάκη, Θοδωρή (ο οποίος έχει ολοκληρώσει τις σπουδές του στο Πανεπιστήμιο Κρήτης), αποδεικνύοντας -για μία ακόμη φορά- την ανθρωπιά και την αλληλεγγύη του.

Μάλιστα, ο κ. Λαγουδάκης ζήτησε από τον πρόεδρο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Χανίων, Νίκο Ξανθουδάκη, να του δώσει όλα τα απαραίτητα στοιχεία των παιδιών, προκειμένου να ανοιχτούν το ταχύτερο δυνατό οι λογαριασμοί.

Επιπρόσθετα, ο κ. Λεμπιδάκης, χωρίς να γνωρίζει την σχολή που έχει τελειώσει ο Θοδωρής, ζήτησε από τον πρόεδρο της ΕΑΣΥ Χανίων να μεταφέρει στον 23χρονο ότι είναι ευπρόσδεκτος για να κάνει την πρακτική του στις επιχειρήσεις του.

Αναμφίβολα, μία κίνηση από πλευράς του κ. Λεμπιδάκη που αξίζει θερμών συγχαρητηρίων!!!