Καιρός: Επιμένει το “καλοκαίρι”

eurokinissi

Την Τρίτη προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα προβλέπεται τις πρωινές και βραδινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες βορειοδυτικές διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Σε γενικές γραμμές στα ανατολικά ο καιρός θα κρατήσει έτσι μέχρι το τέλος της εβδομάδος , αλλά τα δυτικά και τα βόρεια θα έχουν κάποιες βροχές το Σαββατοκύριακο.

Καιρός: Επιμένει το

Το μετεώγραμμα της Αθήνας δείχνει να ξεκινάνε κάποιες βροχές από βδομάδα ,που θα είναι σημαντικές προς τα τέλη του μήνα , ενώ η θερμοκρασία θα παρουσιάσει προοδευτική πτώση της τάξεως των 5 με 6 βαθμών , για να επανέλθει σε κανονικά επίπεδα . Να θυμίσουμε ότι η Μέση Μέγιστη θερμοκρασία για την Αθήνα το δεύτερο δεκαήμερο του μήνα είναι οι 23.7 βαθμοί και για το τρίτο δεκαήμερο του Οκτωβρίου οι 20.9 βαθμοί Κελσίου.

Καιρός: Επιμένει το

Στον γενικό χάρτη της Ευρώπης διακρίνονται ισχυρά βαρομετρικά χαμηλά στα δυτικά και Βόρεια τμήματα της Ευρώπης . Ένας εκτεταμένος αντικυκλώνας καλύπτει τα κεντρικά και νότια που επεκτείνεται ανατολικότερα και αυτό θα έχει σαν αποτέλεσμα να επικρατήσει αίθριος καιρός στη χώρα.

Ο αντικυκλώνας εμποδίζει τα συστήματα της Βόρειας Ευρώπης να κινηθούν νοτιότερα.

Καιρός: Επιμένει το
Καιρός: Επιμένει το

Στον χάρτη της Βαλκανικής διακρίνονται οι υψηλές πιέσεις και ο αίθριος καιρός που θα επικρατήσει σε όλη τη Βαλκανική και τη χώρα μας

Καιρός: Επιμένει το

Την Τρίτη θα έχουμε γενικά αίθριο καιρό Τοπικά περιορισμένη ορατότητα ή ομίχλες στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά τις πρωινές και βραδινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4, στο Αιγαίο 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο ως προς τις μέγιστες τιμές και θα φτάσει τους 28 βαθμούς στα βόρεια , στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και το Ιόνιο τους 29 και στα νησιά του Αιγαίου τους 26 με 29 βαθμούς Κελσίου.

Καιρός: Επιμένει το

Στην Αττική προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 3-4 και τοπικά 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

Καιρός: Επιμένει το

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός με τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 μποφόρ και η Θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 27 βαθμούς Κελσίου.

Καιρός: Επιμένει το

Ξέρετε ότι : Σαν σήμερα στις 15 Οκτωβρίου 2009 είχαμε ισχυρές βροχές και καταιγίδες με πλημμύρες στη Μεσσηνία, ενώ εμφανίστηκαν υδροσίφωνες στον Μεσσηνιακό κόλπο και στα Σφακιά Χανίων.