Καιρός: Ισχυρές βροχές και καταιγίδες σήμερα στην Κρήτη – Πότε θα εξασθενήσουν τα φαινόμενα

Σήμερα Παρασκευή 31 Δεκεμβρίου αναμένονται βροχές και καταιγίδες, στην Κρήτη, στα Δωδεκάνησα και στις Κυκλάδες – Τα φαινόμενα το απόγευμα θα περιοριστούν στην Κρήτη και θα εξασθενήσουν – Στην υπόλοιπη χώρα αναμένονται νεφώσεις


Άστατος αναμένεται ο καιρός στην Κρήτη, σήμερα Παρασκευή 31 Δεκεμβρίου, καθώς θα επικρατούν νεφώσεις με βροχές και μέχρι το απόγευμα, ενώ θα σημειωθούν και σποραδικές καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 6 με 8 Μποφόρ, με εξασθένηση το βράδυ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Πιο αναλυτικά, στο Ηράκλειο αναμένονται βροχές και καταιγίδες, σε όλη τη διάρκεια της Παρασκευής. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι – βορειοανατολικοί 5 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

Βροχερός αναμένεται ο καιρός στην Αγία Βαρβάρα Ηρακλείου, σε όλη τη διάρκεια της ημέρας. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι – βορειοανατολικοί έως 5 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 11 βαθμούς Κελσίου.

Βροχές και καταιγίδες αναμένονται και στο σεισμόπληκτο Αρκαλοχώρι, σε όλη τη διάρκεια της ημέρας. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 5 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 12 βαθμούς Κελσίου.

Βροχές και καταιγίδες αναμένονται και στο Ρέθυμνο. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 4 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 15 βαθμούς Κελσίου. Βροχερός αναμένεται ο καιρός και στο Σπήλι Ρεθύμνου σε όλη τη διάρκεια της ημέρας. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι – βορειοανατολικοί 5 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 12 βαθμούς Κελσίου.

Χειμωνιάτικο αναμένεται το σκηνικό και στον Άγιο Νικόλαο Λασιθίου, με βροχές σε όλη τη διάρκεια της ημέρας, ενώ καταιγίδες θα σημειωθούν κυρίως τις πρωινές και μεσημεριανές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί έως 5 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

Βροχές και καταιγίδες αναμένονται σε όλη τη διάρκεια της μέρας στη Σητεία. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 4 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

Στα Χανιά οι καιρικές συνθήκες αναμένονται και εκεί ίδιες, καθώς βροχές και καταιγίδες θα εκδηλωθούν κυρίως μέχρι τις μεσημεριανές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 4 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 15 βαθμούς Κελσίου.

Βροχερός αναμένεται ο καιρός τα Φαλάσαρνα Χανίων, σε όλη τη διάρκεια της ημέρας. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί 6 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 15 βαθμούς Κελσίου, σύμφωνα με το meteo.gr.