Ο Καναδάς χρειάζεται ένα εκατομμύριο μετανάστες τα επόμενα τρία χρόνια

Θέλετε να μεταναστεύσετε στον Καναδά; Τα επόμενα τρία χρόνια θα έχετε μία χρυσή ευκαιρία. Διαβάστε το πως και το γιατί.

Στην Ευρώπη οι περισσότερες χώρες ακούν “μετανάστες” και βγάζουν σπυριά. Ουγγαρία, Αυστρία, Ιταλία, εσχάτως. Για τις ΗΠΑ δεν γίνεται καν λόγος, ο Τραμπ το έχει βάλει σκοπό ζωής να χτίσει το τείχος στα σύνορα με το Μεξικό.

Στον Καναδά όμως όλα είναι διαφορετικά! Και όταν λέμε όλα, εννοούμε όλα. Ο Καναδάς όχι μόνο δεν αποστρέφεται τους μετανάστες αλλά επιδιώκει να προσελκύσει και άλλους στο έδαφός του τα επόμενα τρία χρόνια. Πόσους; Ενα εκατομμύριο!

Σύμφωνα με τον κυβερνητικό προγραμματισμό, η χώρα της Βορείου Αμερικής θέλει να “αποκτήσει” 350.000 μετανάστες το 2019, 360.000 το 2020 και 370.000 το 2021!

Ιδού και τι λέει ο αρμόδιος Υπουργός Μετανάστευσης της χώρας: “Χάρη στους νεοφερμένους που έχουμε υποδεχθεί καθ’ όλη τη διάρκεια της ιστορίας μας, ο Καναδάς έχει εξελιχθεί σε μία ισχυρή και ζωντανή χώρα που όλοι απολαμβάνουμε”.

Σημαντική λεπτομέρεια: Υπουργός Μετανάστευσης είναι ο Αχμέντ Χουσέν, μετανάστης από τη Σομαλία. Ο Καναδάς, με τη μεταναστευτική του πολιτική, επιθυμεί να αντισταθμίσει τη μείωση του ποσοστού γεννήσεων αλλά και να αυξήσει το εργατικό του δυναμικό.