Κλειστές για απολύμανση οι υπηρεσίες του Δήμου Οροπεδίου Λασιθίου

Κλειστές προκειμένου να γίνει απολύμανση, θα είναι οι υπηρεσίες του Δήμου Οροπεδίου Λασιθίου καθώς και η δημόσια συγκοινωνία, λόγω προληπτικών μέτρων για την προστασία από την διάδοση του κορωνοϊου Covid-19, όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση του Δήμου Οροπεδίου Λασιθίου.

Παράλληλα ο δήμαρχος Οροπεδίου Λασιθίου Γιάννης Στεφανάκης, απεύθυνε έκκληση στους πολίτες να τηρούν ευλαβικά τα μέτρα και να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί.

Στην ανακοίνωση αναφέρεται:

Σήμερα Τρίτη 9 Φεβρουαρίου 2021 οι υπηρεσίες του Δήμου Οροπεδίου Λασιθίου καθώς και η δημόσια συγκοινωνία, θα παραμείνουν κλειστές λόγω προληπτικών μέτρων για την προστασία από την διάδοση του κορωνοϊου Covid-19. Συγκεκριμένα έχουν προγραμματιστεί απολυμάνσεις από ειδικά συνεργεία, σε δημαρχείο, κέντρο υγείας, Εκκλησιαστικό γηροκομείο, τομέα ΕΚΑΒ, Πυροσβεστικό κλιμάκιο, Αστυνομικό Σταθμό, παράρτημα δασαρχείου, εκπαιδευτικές μονάδες και όλα τα δημόσια κτίρια. Συνειστούμε στους πολίτες ιδιαίτερη προσοχή και αυστηρή τήρηση των μέτρων υγειονομικής προστασίας έναντι του κορωνοϊού, όπως ανακοινώνονται από τις αρμόδιες υγειονομικές αρχές.