Κλειστό το Δημοτικό Κατάστημα Γουρνών – Θετικό στον κορονοϊό συγγενικό πρόσωπο υπαλλήλου

Θετικό στον κορονοϊό βρέθηκε συγγενικό πρόσωπο υπαλλήλου στο Δημοτικό κατάστημα Γουρνών του Δήμου Χερσονήσου με αποτέλεσμα να παραμείνει σήμερα η υπηρεσία  κλειστή. 


Σύμφωνα με πληροφορίες συγγενικό πρόσωπο του υπαλλήλου του Δήμου Χερσονήσου βρέθηκε θετικό στον κορονοϊό με τον υπάλληλο να ενημερώνει άμεσα τον Δήμαρχο Χερσονήσου Γιάννη Σέγκο, που έδωσε άμεσα εντολή να κλείσει για προληπτικούς λόγους η υπηρεσία και να διενεργηθούν τεστ σε όλο το προσωπικό.

Ο Δήμαρχος Χερσονήσου Γιάννης Σέγκος

Μιλώντας στο Politica.gr  ο κ. Σέγκος τόνισε πως: “Ενημερώθηκα χθες το απόγευμα, για τα θετικά στον κορονοϊό αποτελέσματα των δειγματοληπτικών ελέγχων στα οποία υπεβλήθη συγγενικό πρόσωπο υπαλλήλου του δημοτικού καταστήματος Γουρνών κι αποφάσισα για προληπτικούς λόγους να παραμείνει κλειστή για  απολύμανση η υπηρεσία.  Στα πλαίσια της ιχνηλάτησης θα γίνουν τεστ και στον υπάλληλο, του οποίου συγγενικό του πρόσωπο έχει βρεθεί θετικό στον κορονοϊό. Παρόλο που δεν προβλέπεται σε περίπτωση που τα αποτελέσματα των τεστ του υπαλλήλου βγουν αρνητικά να διενεργηθούν δειγματοληπτικοί έλεγχοι στο προσωπικό, εμείς ως δημοτική αρχή, έχουμε ήδη αποφασίσει να υποβληθούμε σε σχετικό τεστ για λόγους πρόληψης κι ασφάλειας κατά της διασποράς του ιού. “