Κοιμήθηκε φτωχός και ξύπνησε πάμπλουτος

Μπορεί τα πάντα να πήγαιναν στραβά στη ζωή του, όμως ένα απρόσμενο γεγονός του άλλαξε ριζικά τη ζωή.

Αγωνιζόταν για να εξασφαλίσει το μεροκάματο. Πολλές φορές, μάλιστα, είχε φτάσει σε απόγνωση λόγω των οικονομικών προβλημάτων που αντιμετώπιζε. Ακόμη και η γυναίκα του τον είχε εγκαταλείψει. Όμως, μια απρόσμενη κληρονομιά στάθηκε η αφορμή για να αλλάξει ριζικά η ζωή του.

Ο λόγος για έναν 35χρονο από την Πάτρα, ο οποίος μέχρι και πριν από ένα χρόνο αγωνιζόταν για να εξασφαλίσει ένα ελάχιστο μεροκάματο, ωστόσο σήμερα διαπρέπει στον τομέα της γαστρονομίας, στη Γερμανία, κάνοντας τζίρους πολλών χιλιάδων ευρώ!

Και όλα άλλαξαν, όπως αναφέρει η εφημερίδα «Κόσμος», όταν ένας μακρινός θείος του, που πέθανε πέρυσι, του άφησε δύο εστιατόρια και δύο εκατομμύρια ευρώ σε τραπεζικό λογαριασμό της Γερμανίας, επειδή δεν είχε κανέναν άλλον στον κόσμο!

Η ιστορία θυμίζει πράγματι κινηματογραφική ταινία. Όμως, σύμφωνα με την εφημερίδα, είναι πραγματικότητα. Η κληρονομιά του θείου του, μετανάστη από τα χρόνια του ’50 στη Γερμανία, ο οποίος διατηρούσε ένα από τα πολυτελέστερα εστιατόρια στη Φρανκφούρτη, έχοντας ανοίξει και δεύτερο παρόμοιο στο Μόναχο, του άλλαξε τη ζωή.