Κρήτη: Έκανε δουλειές… με φούντες

Στη σύλληψη ενός 34χρονου άνδρα που καλλιεργούσε δενδρύλλια κάνναβης με τη μέθοδο της υδροπονίας, προχώρησαν οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών Χανίων.

Σε έλεγχο στο σπίτι του βρέθηκαν επτά δενδρύλλια στο στάδιο της ανάπτυξης ύψους έως 1,5 μέτρων.

Αναλυτικά σε σχετική ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ αναφέρονται τα εξής:

Ειδικότερα, στο πλαίσιο εφαρμογής ειδικού σχεδιασμού που εκπονεί η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κρήτης, για την καταπολέμηση της καλλιέργειας δενδρυλλίων κάνναβης και ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων από αστυνομικούς της ανωτέρω υπηρεσίας, πραγματοποιήθηκε έρευνα στην οικία του 34χρονου.

Αυτά βρήκαν οι αστυνομικοί στο σπίτι του
Αυτά βρήκαν οι αστυνομικοί στο σπίτι του

Κατά την διάρκεια της έρευνας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
7 δενδρύλλια κάνναβης στο στάδιο της ανάπτυξης ύψους έως 1,5 μέτρων, τα οποία καλλιεργούντο επιμελώς με τη μέθοδο της υδροπονίας σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο,
πλήρης εξοπλισμός που χρησιμοποιούνταν για την υδροπονική καλλιέργεια και συγκεκριμένα 3 λαμπτήρες παραγωγής φωτός, 2 ανεμιστήρες, μετασχηματιστής ρεύματος, φίλτρο άνθρακα, 5 πολύπριζα, 2 χρονοδιακόπτες και θερμόμετρο εσωτερικού χώρου.

Έκανε... επαγγελματική δουλειά
Έκανε… επαγγελματική δουλειά

Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Χανίων ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων.