Κρήτη: Πλήρης ίαση για την 63χρονη που νόσησε από κορωνοϊό

Πολύ ευχάριστα είναι τα νέα για την 63χρονη γυναίκα από την Αργεντινή που εδώ και μέρες νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του Βενιζελείου έχοντας διαγνωσθεί με κορωνοϊό.

Η γυναίκα που είχε αποβιβαστεί από κρουαζιερόπλοιο νότια της Κρήτης, μετά από μια σκληρή μάχη όλες αυτές τις ημέρες στο νοσοκομείο, φαίνεται πως ξεπέρασε όχι μόνο κίνδυνο αλλά και τον θανατηφόρο ιό καθώς φαίνεται πως έχει ιαθεί πλήρως.

Σύμφωνα με πληροφορίες η 63χρονη έχει υποβληθεί ήδη σε δύο τεστ. Το πρώτο έγινε χθες και βγήκε αρνητικό ενώ και το επαναληπτικό που υπεβλήθη σήμερα βγήκε και αυτό αρνητικό. Πρόκειται για μια πολύ ευχάριστη εξέλιξη καθώς όπως όλα δείχνουν μέσα στην Μεγάλη Εβδομάδα αναμένεται να βγει και από την ΜΕΘ όπου παραμένει για καθαρά προληπτικούς λόγους.

Σημειώνεται οτι και σε επίπεδο νοσοκομείου τα πράγματα είναι ευχάριστα καθώς και στις δύο ειδικές μονάδες covid-19 που έχουν στηθεί για την νοσηλεία ασθενών με κορωνοϊό, για την ώρα παραμένουν άδειες…

Αξίζει να αναφέρουμε οτι νικητής στην μάχη με τον κορωνοϊό βγήκε και ο 48χρονος Ρεθεμνιώτης που είχε νοσήσει και εκείνος από τον θανατηφόρο ιό.