Κρήτη: Ποια ξενοδοχεία ανακοίνωσαν ότι ανοίγουν από την 1η Ιουλίου

Το άνοιγμα ξενοδοχειακών μονάδων τους στην Κρήτη από την 1η Ιουλίου, ανακοίνωσαν οι όμιλοι Mitsis Hotels, Metaxa Hospitality Group και Aldemar.

Αναλυτικότερα, ο όμιλος Mitsis Hotels, ανακοίνωσε ότι από την 1η Ιουλίου θα ανοίξει σταδιακά από ένα ξενοδοχείο σε έκαστο από τους πέντε προορισμούς που δραστηριοποιείται, ενώ αργότερα μέσα στο καλοκαίρι και αναλόγως με τις εξελίξεις θα προχωρήσει στο άνοιγμα περισσότερων μονάδων.

Συγκεκριμένα, εφαρμόζοντας όλα τα απαραίτητα μέτρα υγιεινής και σύμφωνα με τα πρωτόκολλα που έχουν οριστεί, ο όμιλος Mitsis από την 1η Ιουλίου θα ανοίξει για τους επισκέπτες του τα ξενοδοχεία Rinela Beach Resort & Spa στην Κρήτη, Alila Resort & Spa στη Ρόδο, Blue Domes Resort & Spa στην Κω και το Sofitel Athens Airport. Επίσης, στις 10 Ιουλίου, θα ανοίξει το Galini Wellness Spa & Resort στα Καμένα Βούρλα, το οποίο ως γνωστόν έχει οδική πρόσβαση.

Rinela Beach Resort & Spa

 

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του ομίλου, αναμένονται εκ νέου ανακοινώσεις για τη λειτουργία και άλλων ξενοδοχείων της Mitsis Hotels.

«Προσκαλούμε τους Έλληνες ταξιδιώτες να γνωρίσουν τα ξενοδοχεία και resorts μας σε μερικούς από τους ομορφότερους προορισμούς της χώρας προσφέροντας ειδικά προνόμια στους Έλληνες επισκέπτες μας και στηρίζοντας την ελληνική αγορά. Πάνω από όλα, αξιοποιούμε στο έπακρο την οικογενειακή μας φροντίδα και την αυθεντική ελληνική μας ταυτότητα για να νιώθουν όλοι ασφαλείς σαν το σπίτι τους και να απολαύσουν τη μοναδική εμπειρία διακοπών των Mitsis Hotels» ανέφερε ο διευθύνων σύμβουλος του Ομίλου, Σταύρος Μήτσης.

Metaxa Hospitality Group

Το Metaxa Hospitality Group ανακοίνωσε ότι θα ανοίξει και τα τρία ξενοδοχεία του για την καλοκαιρινή περίοδο του 2020.

Συγκεκριμένα, από την 1η Ιουλίου 2020 θα λειτουργήσουν τα ξενοδοχεία Creta Maris Beach Resort, στη Χερσόνησο Ηρακλείου και TUI Magic Life Candia Maris στην Αμμουδάρα Ηρακλείου. Στις 6 Ιουλίου 2020 θα ανοίξει τις πύλες του για να υποδεχθεί τους επισκέπτες του και το Santo Maris Oia Luxury Suites & Spa στη Σαντορίνη.

Creta Maris Beach Resort

 

TUI Magic Life Candia Maris

 

Οπως δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος του Ομίλου, Ανδρέας Μεταξάς «λάβαμε συνειδητά την απόφαση να ανοίξουμε όλα τα ξενοδοχεία μας για τη φετινή τουριστική σεζόν. Στηρίζουμε έτσι έμπρακτα τον ελληνικό Τουρισμό και την εθνική προσπάθεια ανάκαμψης. Στηρίζουμε τους ανθρώπους μας που είναι η «κινητήρια» δύναμή μας, τους σταθερούς μας εμπορικούς συνεργάτες και τους τοπικούς παραγωγούς και τις κοινωνίες εκεί όπου λειτουργούμε και αναπτυσσόμαστε. Ταυτόχρονα τιμούμε την εμπιστοσύνη που για πολλά χρόνια μας δείχνουν οι επαναλαμβανόμενοι πελάτες μας.»

Όμιλος Aldemar

Ο όμιλος Aldemar έχει ανακοινώσει ότι θα ανοίξει σε αυτή την φάση ένα ξενοδοχείο στην Κρήτη και άλλο ένα στην Πελοπόννησο και ανάλογα τη ζήτηση θα ενεργοποιηθεί και το δεύτερο ξενοδοχείου του Ομίλου στην Κρήτη, όπως σημειώνει.

Μάλιστα ο όμιλος με αφορμή τα νέα δεδομένα, θα μπορεί να διαχειριστεί πιθανά κρούσματα του Covid 19 και εντός του χώρου, αφού κάποια κτίρια θα λειτουργήσουν και ως απομόνωση μέχρι να τα αναλάβουν οι υγειονομικές αρχές της χώρας, όπως τονίζει ο κ. Αγγελόπουλος. «Εξαντλούμε τα πρωτόκολλα υγιεινής και βάζουμε με τον τρόπο αυτό περισσότερες δικλίδες ασφαλείας» εξηγεί στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο κ. Αγγελόπουλος.

GRECOTEL

Υπενθυμίζεται ότι η Grecotel έχει ήδη ανακοινώσει το άνοιγμα τεσσάρων ξενοδοχείων της στην Κρήτη.

Πρόκειται για τα εξής ξενοδοχεία:

  • Grecotel Amirandes, Ηράκλειο, Κρήτη στις 3 Ιουλίου 2020
  • Grecotel Creta Palace, Ρέθυμνο, Κρήτη στις 10 Ιουλίου 2020
  • Grecotel Caramel, Ρέθυμνο, Κρήτη στις 15 Ιουλίου 2020
  • Grecotel Meli Palace, Λασίθι, Κρήτη στις 3 Ιουλίου 2020
Grecotel Meli Palace