Κρήτη: Πρόστιμα για παραβάσεις αντικαπνιστικού και μη χρήση μάσκας

(φωτογραφία Intime)

Σε 2.255 ελέγχους καταγράφηκαν 17 παραβάσεις για μη χρήση μάσκας, μια παράβαση αντικαπνιστικού νόμου και μια παράβαση για μη ανάρτηση πινακίδας


Συνεχίζονται οι έλεγχοι της Ελληνικής Αστυνομίας σε όλη την Κρήτη, για την τήρηση των μέτρων κατά του κορωνοϊού. Χθες Σάββατο 12 Φεβρουαρίου διεξήχθησαν συνολικά 2.255 έλεγχοι και καταγράφηκαν 17 παραβάσεις για μη χρήση μάσκας, μια παράβαση αντικαπνιστικού νόμου και μια παράβαση για μη ανάρτηση πινακίδας μέγιστου επιτρεπόμενου αριθμού ατόμων.

Πιο αναλυτικά, στα Χανιά καταγράφηκαν πέντε παραβάσεις για μη χρήση μάσκας, τρεις σε πεζούς σε εξωτερικό χώρο, μια σε υπάλληλο εστιατορίου και μι σε πελάτη πρακτορείου ΟΠΑΠ. Την ίδια ώρα σε κατάστημα εστιατορίου επιβλήθηκε πρόστιμο για μη ανάρτηση πινακίδας με τον μέγιστο επιτρεπόμενο αριθμό ατόμων.

Στο Ηράκλειο καταγράφηκαν τέσσερις παραβάσεις για μη χρήση μάσκας σε πολίτες σε εξωτερικό χώρο, πρόστιμο 500 ευρώ επιβλήθηκε σε καφέ-μπαρ για παράβαση αντικαπνιστικού νόμου, βρέθηκαν σταχτοδοχεία στα τραπεζάκια. Παράλληλα καταγράφηκαν πέντε παραβάσεις για μη χρήση μάσκας σε πεζούς.

Στο Ρέθυμνο καταγράφηκαν τρεις παραβάσεις για μη χρήση μάσκας.