Κρήτη: Στο χειρουργείο 18χρονος μετά από ξυλοδαρμό – Τι καταγγέλλει η μητέρα του

Σε χειρουργική επέμβαση υποβάλλεται ένας 18χρονος σπουδαστής από την Ιεράπετρα, μετά τον άγριο ξυλοδαρμό του από παρέα άγνωστων νεαρών ατόμων, το περασμένο Σάββατο στο Ηράκλειο, μετά από σύντομη λογομαχία για ασήμαντη αφορμή!

Σύμφωνα με το ekriti.gr, ο 18χρονος βρίσκεται στο Ηράκλειο εδώ κι ενάμιση μήνα για τις σπουδές του.

Το βράδυ του περασμένου Σαββάτου, βγήκε με την παρέα του για ένα ποτό και κάποια στιγμή λογόφεραν με άλλα νεαρά άτομα σε άλλη παρέα, συνεχίζοντας ο καθένας στον δρόμο του…

Κάποια στιγμή, όμως, οι νεαροί από την Ιεράπετρα, βρέθηκαν περικυκλωμένοι από ομάδα 12-13 νεαρών ατόμων 18-21 ετών και κάποιοι από αυτούς άρπαξαν καρέκλες και ό,τι έβρισκαν μπροστά τους και άρχισαν να τους χτυπούν με μανία!

Ο 18χρονος γιος της γυναίκας βρέθηκε τραυματισμένος με σπασμένη γνάθο στα ΤΕΠ του Βενιζελείου και σήμερα υποβάλλεται σε χειρουργική επέμβαση!

Ωστόσο, η γυναίκα εξέφρασε την αγανάκτησή της και για το γεγονός ότι αν και τηλεφώνησε στην Αστυνομία κι έδωσε στοιχεία για τους δράστες, εκείνοι δεν τη βοήθησαν και ισχυρίζονται ότι οι δράστες κρύβονται, για να αποφύγουν το αυτόφωρο, γι’ αυτό και δεν μπορούν να συλληφθούν.