Κρίσεις στην ΕΛ.ΑΣ: Κορυφώνεται η αγωνία σε επίπεδο Κρήτης

Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για τις ετήσιες κρίσεις στο Σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας με το ενδιαφέρον να στρέφεται στις όποιες αλλαγές γίνουν από τη θέση του Υπαρχηγού και κάτω, μιας και ο νυν Αρχηγός, Αντιστράτηγος Αριστείδης Ανδρικόπουλος, δεν φαίνεται – σύμφωνα με τα μέχρι τώρα δεδομένα – να αποστρατεύεται.

Ενδιαφέρον έχουν και οι θέσεις του Υπαρχηγού και του Επιτελάρχη καθώς και στις δύο βρίσκονται Κρητικοί Αξιωματικοί. Στη θέση του Υπαρχηγού ο Αντιστράτηγος Μιχάλης Καραμαλάκης και στην θέση του Επιτελάρχη ο Αντιστράτηγος Ανδρέας Δασκαλάκης.

Σε επίπεδο Κρήτης, η αγωνία των Αξιωματικών που αναμένεται να κριθούν κορυφώνεται όσο περνούν οι ώρες.

Εκείνοι που κρίνονται είναι ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Κρήτης Υποστράτηγος Κωνσταντίνος Λαγουδάκης, ο Αστυνομικός Διευθυντής Χανίων, Αστ. Διευθυντής Γιώργος Λυμπινάκης, ο βοηθός του Κ. Λαγουδάκη Αστυνομικός Διευθυντής Στέλιος Γάσπαρης, ο Αστυνομικός Διεθυντής Ρεθύμνου Ταξίαρχος Αντώνης Ρουτζάκης, ο Αστυνομικός Διευθυντής Ηρακλείου Ταξίαρχος Ιωσήφ Κανασκουσάκης και ο Υποδιευθυντής της ΔΑ Ηρακλείου, Αστ. Διευθυντής Παντελής Κεφαλιανάκης. 

Τα σενάρια θα μπορούσαν να είναι πολλά όμως επειδή πολλές φορές έχουν υπάρξει εκπλήξεις και καραμπόλες της τελευταίας στιγμής, τίποτα δεν είναι σίγουρο.

Τόσο ο Γενικός της Κρήτης όσο και οι επικεφαλής των νομών, έχουν δώσει θετικά δείγματα για την παραμονή τους το σώμα της ΕΛ.ΑΣ.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι αλλαγές θα υπάρξουν σε επίπεδο Κρήτης, μένει να δούμε ποιες θα είναι αυτές.