Κρητικιά φοιτήτρια που σπουδάζει στη Ρόδο ξεσπάει για την δολοφονία της Τοπαλούδη! (Βίντεο)

Με απίστευτη δύναμη ψυχής μια νεαρή φοιτήτρια από το Ρέθυμνο που σπουδάζει στην Ρόδο μίλησε για την άγρια δολοφονία της 21χρονης Ελένης.

Μεταφέροντας την δική της αγωνία για το αποτρόπαιο έγκλημα υποστηρίζει με σθένος ότι δεν πρέπει να επιτρέπει η κοινωνία να φτάνουν άνθρωποι στο έγκλημα επειδή πολύ απλά άκουσαν ένα «όχι» από μια κοπέλα.

 

Η Νικολέτα στη διάρκεια τηλεοπτικής μετέφερε το κλίμα από την κοινωνία της Ρόδου, που εξακολουθεί να είναι σοκαρισμένη από την δολοφονία της Ελένης, που βύθισε στο πένθος ολόκληρη την χώρα.

«Φτάνει πια με την ανοχή! Δεν πρέπει στην σημερινή κοινωνία να επιτρέπονται αυτές οι πράξεις… Αυτό να το ακούσουν κυρίως οι γονείς παιδιών με επιθετική συμπεριφορά. Στη θέση αυτής της κοπέλας θα μπορούσε να είναι κάθε κοπέλα που λέει “όχι”», χαρακτηριστική είναι η φράση της Νικολέτας που ξεσπά στην εκπομπή για το άγριο αυτό έγκλημα.

Η νεαρή φοιτήτρια από το Ρέθυμνο αναφέρθηκε και στις συνθήκες του αποτρόπαιου εγκλήματος: «Δεν μπορώ να φανταστώ ανθρώπους να λειτουργούν με αυτό τον τρόπο και μάλιστα μην λαμβάνοντας καν υπόψιν τις εκκλήσεις της άτυχης κοπέλας μετά τα πρώτα χτυπήματα να την μεταφέρουν στο νοσοκομείο».

Με τρεμάμενη φωνή η 24χρονη Νικολέτα μεταφέρει και την αγωνία της τοπικής κοινωνίας στην Ρόδο που αδυνατεί να πιστέψει πως αυτό το πρωτοφανές έγκλημα και μάλιστα με αυτή την αρρωστημένη λογική δύο νεαρών έγινε στο τόπο τους: «Έχω την εντύπωση πως όλο το νησί της Ρόδου χρειάζεται πολύ καιρό για να ξεπεράσει το σοκ», υπογράμμισε χαρακτηριστικά η Νικολέτα Καλιγιάννη.

Μάλιστα η ίδια αναφέρθηκε και στην αγωνία της δικής της οικογένειας μετά το έγκλημα αλλά και στις συμβουλές που έχει λάβει από τους γονείς της τονίζοντας πως πολύ μεγάλο είναι το σοκ και στη δική της οικογένεια.

Στο ίδιο μήκος κύματος είναι και η κατάθεση ψυχής μιας ακόμα φοιτήτριας, της Ευαγγελίας Ζαράνη, που επίσης είναι σοκαρισμένη με το αποτρόπαιο αυτό γεγονός.

 

                                                                                                       

Δείτε το απόσπασμα από την εκπομπή: