Κρητικός πατέρας έθαψε το παιδί του, κι ένας αλήτης τριγυρνά και μαζεύει χρήματα παριστάνοντας τον χαροκαμένο

Η αλητεία κάποιων – έτσι και μόνο μπορούμε να το περιγράψουμε – δεν έχει πραγματικά όρια. Αυτό που βιώνει τις τελευταίες ημέρες, μια οικογένεια από τα Σφακιά, ξεπερνάει ακόμη και την πιο νοσηρή φαντασία.


Πριν από μια εβδομάδα, η οικογένεια του κ. Παύλου Κριαρά από τα Σφακιά, έζησε τον χειρότερο εφιάλτη. Έφυγε από την ζωή η ανήλικη κορούλα τους, η οποία “έσβησε” χτυπημένη από μια σοβαρή ασθένεια, την οποία πάλεψε με δύναμη, αλλά δεν κατάφερε να την νικήσει.

Κάποιος ελεεινός υπάνθρωπος, δεν υπάρχει επιεικέστερος χαρακτηρισμός για να του αποδοθεί, τριγυρνά τις τελευταίες ημέρες στα Χανιά, προσποιούμενος τον πατέρα της άτυχης Αγγελικής και ζητά χρήματα για να τα βγάλει πέρα, καθώς υποστηρίζει πως αντιμετωπίζει πολύ σοβαρό οικονομικό πρόβλημα, λόγω του σοβαρού προβλήματος υγείας του παιδιού του.

Δεν είμαι εγώ αυτός… Γυρίζει παντού, αναφέρει το όνομα μου και ξεφτιλίζει την οικογένεια μου. Δεν ξέρει που μπορεί να φτάσει και στο τέλος, να βρεθώ μπλεγμένος”, μας λέει με πόνο καρδιάς ο κ. Παύλος Κριαράς, κτηνοτρόφος και εποχικός πυροσβέστης, ο οποίος έχασε το κοριτσάκι του και τώρα καλείται να αντιμετωπίσει μια ακόμη εξαιρετικά δυσάρεστη για τον ίδιο και τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας του, κατάσταση.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο θρασύτατος αυτός τύπος, που υποδύεται τον κ. Κριαρά, δεν διστάζει να απευθύνεται ακόμη και σε άτομα, που γνωρίζουν τον πραγματικό πατέρα της μικρής Αγγελικής, ζητώντας τους χρήματα.

Με αυτό τρόπο, έφτασαν οι πληροφορίες στα αυτιά του χαροκαμένου πατέρα, ο οποίος κάνει έκκληση σε οποιονδήποτε απευθυνθεί ο συγκεκριμένος απατεώνας, να μην τον πιστέψουν και να μην του δώσουν χρήματα, σε καμία περίπτωση.

Τις πληροφορίες αυτές, μετέδωσε και η συνάδελφος Ευτυχία Πενταράκη, στο Γαύδος Fm και στην εκπομπή “Αποδράστε“, σε μια προσπάθεια, να σταματήσει η δράση του ανεκδιήγητου απατεώνα.