Μάθημα ανθρωπιάς από παρέα νεαρών στον Άγιο Νικόλαο

Μάθημα ανθρωπιάς και τιμιότητας παρέδωσε ομάδα νεαρών στον Άγιο Νικόλαο


Όπως περιγράφει στο kritiworld.gr ο κ.Στέλιος Τσαγκαράκης, έχασε το πορτοφόλι του σε κεντρικό σημείο του Αγίου Νικολάου την ώρα που έκανε βόλτα με την οικογένεια του.

Στο πορτοφόλι υπήρχε το 90% της είσπραξης της επιχείρησης στην οποία εργάζεται. Όταν επέστρεψε στο σημείο που υπολόγιζε ότι χάθηκε , περίοικοι τον ενημέρωσαν ότι μια παρέα νεαρών που επέβαιναν σε ένα γκρι αυτοκίνητο το είχαν βρει και το είχαν πάρει μαζί τους.

Απογοητευμένος, χωρίς χρήματα και βενζίνη, ο κ.Τσαγκαράκης ξεκίνησε για να πάει στην αστυνομία με την ελπίδα ότι το πορτοφόλι θα έχει παραδωθεί εκεί.

Στο δρόμο για το τμήμα είδε ένα γκρι αυτοκίνητο πίσω του. Σταμάτησε και κατευθύνθηκε προς τον οδηγό.

Ο Μ.Π., ο οδηγός του αυτοκινήτου τσεκάρωντας με έξυπνο τρόπο, ως όφειλε, τα στοιχεία του κ. Τσαγκαράκη, του παρέδωσε το πορτοφόλι λέγοντας του ότι τον έψαχνε και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να τον εντοπίσει.

Ο κ. Τσαγκαράκης αισθανόμενος ευγνωμοσύνη απέναντι στον οδηγό του αυτοκινήτου, αλλά και τους υπόλοιπους νεαρούς της παρέας, θέλησε να εκφράσει δημόσια τις ευχαριστίες του αλλά και να εξάρει το ήθος των παιδιών αυτών, αφού όπως χαρακτηριστικά αναφέρει, ήταν μεγάλος πειρασμός εν καιρώ κρίσης να κρατήσουν τα χρήματα.