Με το βραβείο στα χέρια τους θα… καθίσουν στο εδώλιο

Με το βραβείο στα χέρια τους θα… καθίσουν στο εδώλιο του κατηγορουμένου σήμερα οι εκπαιδευτικοί που δικάζονται γιατί μίλησαν σε παιδιά νηπιαγωγείου για την επιστημονική ονομασία των γεννητικών οργάνων.

Υπενθυμίζουμε πως οι νηπιαγωγοί δίδαξαν σε νήπια το εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Παίζω με τον Φρίξο και μαθαίνω για το σώμα μου και τις διαπροσωπικές σχέσεις» για τη σεξουαλική αγωγή, σύμφωνα και με τις προσταγές του Υπουργείου Παιδείας. Τους εκπαιδευτικούς μήνυσε  ένας γονέας παραπέμποντας τους στην δικαιοσύνη καθώς υποστήριξε πως  το παιδί του δέχτηκε ψυχολογικό τραύμα απ όσα άκουσε στο συγκεκριμένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα.

Ο σύλλογος εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης Χανίων μετά την χθεσινή στάση εργασίας που έγινε λόγω του ξυλοδαρμού δασκάλας από πατέρα μαθητή στα Χανιά, προχωρά σήμερα σε νέα  στάση εργασίας 11:00 με 14:00, προκειμένου να στηρίξει στο δικαστικό Μέγαρο Χανίων τους νηπιαγωγούς.

Μάλιστα οι συγκεκριμένοι νηπιαγωγοί οι οποίοι σήμερα δικάζονται βραβεύτηκαν πρόσφατα με το Παγκόσμιο Αριστείο Καινοτομίας στη Σεξουαλική Αγωγή κατά τη διάρκεια των εργασιών του 24ου Παγκόσμιου Συνεδρίου Σεξουαλικής στο Μέξικο Σίτυ.