Μιχάλης Αεράκης: Τίποτα δεν θα μείνει κρυφό στον «Σασμό»| Βίντεο

«Ο παππά Μιχάλης είναι εξισορροπιστής, γνωρίζει όλα τα μυστικά του χωριού», υπογραμμίζει ο Μιχάλης Αεράκης, ο παπά Μιχάλης στη σειρά του Alpha, «Σασμός», στην Σταματίνα Τσιμτσιλή και το «Happy Day». «Eίναι ένας ακροβάτης σε αυτή τη μικρή κοινωνία, ο οποίος προσπαθεί να ισορροπήσει πάθη, αντιθέσεις, μυστικά, έκρυθμες καταστάσεις γιατί τον ενδιαφέρει να υπάρχει ηρεμία, αγάπη, ειρήνη στο χωριό.


Γι αυτό ο παππά Μιχάλης θα παίξει στην πορεία της σειράς ένα πολύ σημαντικό ρόλο για τον σασμό» αποκαλύπτει. Μυστικά και πάθη. Τι θα μείνει κρυφό, εν τέλει; «Όλα θα μαθευτούν στην πορεία. Τίποτα δεν μένει κρυφό» απαντά ο Μιχάλης Αεράκης, με τον οποίο τον συνδέει κάτι πολύ ιδιαίτερο με τον ρόλο που υποδύεται.

«Ήθελα να γίνω παππάς, είχε μπει όλη αυτή η ιερατική μυσταγωγία μέσα μου. Από πολύ μικρός βοηθούσα τον παππού μου στο ιερό και μου άρεσε. Βέβαια, ο πατέρας μου ο συχωρεμένος…. είχε άλλα όνειρα και σχέδια για τους γιους του…» εξηγεί. «Να όμως που ήλθε ο καιρός και, έστω κι έτσι… ‘Όταν μου προτάθηκε να παίξω το ρόλο του παππά, ζήτησα, εάν μπορούμε να κάνουμε το όνομά του Μιχάλη, τιμώντας τη μνήμη του ιερέα παππού μου (το όνομά του ήταν Μιχάλης). Στην ερμηνεία μου αντιγράφω τον παππού μου».