«Μπλόκαρε» η προκήρυξη για τις θέσεις εργασίας καθαριστριών στην αστυνομία

35 άτομα για την καθαριότητα ζητά η περιφερειακή αστυνομική διεύθυνση Κρήτης με την προκήρυξη να είχε βγει στον… αέρα πριν λίγους μήνες.

Ωστόσο, η διαδικασία «μπλόκαρε» εξαιτίας του ότι επαναπροσδιορίστηκαν στην προκήρυξη η ιδιότητα του τρίτεκνου ή του τέκνου τρίτεκνης οικογένειας.

Πλέον η προκήρυξη ακυρώνεται και αναμένεται να επανεγκριθεί από το ΑΣΕΠ το προσεχές μέλλον.

Δείτε αναλυτικά την ανακοίνωση:

Από την Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κρήτης ανακοινώνεται ότι:

– την 13.11.2018, με την υπ’ αριθ. 6481/6/11-γ ανακοίνωση (ΣΟΧ 1/2019) προκηρύχτηκε η πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά (35) ατόμων για την κάλυψη αναγκών καθαριότητας της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κρήτης,

–           την 07.02.2019 με τον Ν. 4590/2019 (ΦΕΚ 17Α’/7.2.2019) και ειδικότερα με το άρθρο 64 επαναπροσδιορίστηκαν η ιδιότητα του τρίτεκνου ή του τέκνου τρίτεκνης οικογένειας.

Κατόπιν τούτου ακυρώνεται η παραπάνω προκήρυξη της πρόσληψης του προσωπικού και σταματά η παραλαβή των δικαιολογητικών  των υποψηφίων, ενώ όσοι έχουν αποστείλει ήδη αιτήσεις συμμετοχής θα ενημερωθούν για την επιστροφή των δικαιολογητικών τους.

Σημειώνεται ότι αναμένεται η επανέγκριση της ανακοίνωσης από το Α.Σ.Ε.Π. για την πρόσληψη του παραπάνω προσωπικού, οπότε θα ακολουθήσει νεότερη ενημέρωση.