Νέο τροχαίο στην Κρήτη με θύμα διανομέα

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το μεσημέρι στο Ηράκλειο και πιο συγκεκριμένα στην Πλατεία Σινάνη με θύμα δικυκλιστή, διανομέα φαγητού.

Το περιστατικό σημειώθηκε κάτω από συνθήκες που διερευνώνται από την Τροχαία, όταν το δίκυκλο που οδηγούσε ο διανομέας συγκρούστηκε με διερχόμενο ΙΧ αυτοκίνητο.

Στο σημείο του τροχαίου έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που μετέφερε τον τραυματία στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο τραυματισμένος άνδρας βρίσκεται σε καλή κατάσταση και διατηρεί τις αισθήσεις του.

 

Στο μεταξύ, σύμφωνα με κατοίκους της περιοχής, στο σημείο όπου έγινε το τροχαίο ατύχημα η κατάσταση του οδοστρώματος είναι πολύ κακή, καθώς έχουν σχηματιστεί εδώ και τρεις μήνες τουλάχιστον δύο τεράστιες λακκούβες, οι οποίες είναι πρόχειρα καλυμμένες με χαλίκι.

 

Σύμφωνα με τις ίδιες μαρτυρίες ο οδηγός του ΙΧ στην προσπάθεια του να αποφύγει τη λακκούβα επιχείρησε να ακινητοποιήσει το όχημα με αποτέλεσμα να συγκρουστεί με τον δικυκλιστή που ερχόταν από την αντίθετη κατεύθυνση.