Νίκος Χαρδαλιάς: Θύμα «επίθεσης» με… νερό στη Θεσσαλονίκη

Deputy Minister of Civil Protection, Nikos Hardalias, meets officers of the Fire Department, Thessaloniki, June 8, 2020. / Συνάντηση του υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας, Νίκου Χαρδαλιά, με αξιωματικούς του Πυροσβεστικού Σώματος, Θεσσαλονίκη, 8 Ιουνίου 2020.

Θύμα επίθεση με… νερό έπεσε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς, από τη γνωστή Θεσσαλονικιά –αυτοαποκαλούμενη– παρουσιάστρια


Θύμα επίθεση με… νερό έπεσε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς, από τη γνωστή Θεσσαλονικιά –αυτοαποκαλούμενη– παρουσιάστρια.

Όπως αναφέρει η τοπική ιστοσελίδα grtimes.gr, ο κ. Χαρδαλιάς γευμάτιζε με τον υφυπουργό Μακεδονίας Θράκης, Θεόδωρο Καράογλου, σε γνωστό εστιατόριο της Θεσσαλονίκης όταν η παρουσία αντιλήφθηκε την παρουσία του.

Σύμφωνα πάντα με το grtimes.gr, η παρουσιάστρια αμέσως προσέγγισε τον υφυπουργό, αρχικά με φιλική διάθεση και ζητώντας να φωτογραφηθεί μαζί του.

Ωστόσο, εντελώς ξαφνικά πήρε ένα ποτήρι νερό και το πέταξε εναντίον του Νίκου Χαρδαλιά, αρχίζοντας να φωνάζει, ενώ το περιστατικό φέρεται να προσπάθησε να καταγράψει με το κινητό της τηλέφωνο η φίλη της.

Αμέσως επενέβησαν αστυνομικοί η οποίοι προσήγαγαν την παρουσιάστρια και μέχρι στιγμής παραμένει άγνωστο αν τελικά θα συλληφθεί.

Η αυτοαποκαλούμενη παρουσιάστρια και δημοσιογράφος, δεν είναι η πρώτη φορά που απασχολεί την επικαιρότητα.

Πριν λίγο καιρό είχε επιτεθεί φραστικά σε αστυνομικούς που έκαναν ελέγχους για τα μέτρα περιορισμού του κοροναϊού, ενώ viral είχε γίνει και η αντιπαράθεσή της επίσης με αστυνομικούς, στον Λευκό Πύργο, στην αρχή της καραντίνας, ενώ μάλιστα ήταν μαζί της ο ανήλικος γιος της.