Νεκρός ο 61χρονος στα Χανιά που είχε χαθεί σε χείμαρρο (βίντεο + φωτο)

Τον βρήκαν περίπου 10 χλμ από το σημείο που χάθηκε μεταξύ Γεωργιούπολης και Βρυσών


Τραγικός ήταν ο επίλογος των ερευνών για τον εντοπισμό του 61χρονου που είχε χαθεί σε χείμαρρο στον Αποκόρωνα καθώς σήμερα ένα τέταρτο πριν τη μια το μεσημέρι, τα σωστικά συνεργεία εντόπισαν το άψυχο σώμα του άνδρα που αγνοείτο για περίπου 24 ώρες.

Η σορός του βρέθηκε στην ξηρά μεταξύ Γεωργιούπολης και Βρυσών περίπου 10 χλμ από το σημείο από το οποίο είχε χαθεί.

Οι έρευνες για τον εντοπισμό του είχαν ξεκινήσει από χθες το πρωί όταν και χάθηκαν τα ίχνη του. Ο 61χρονος παρασύρθηκε στην προσπάθειά του να περάσει με το αγροτικό του αυτοκίνητο από χείμαρρο, μεταξύ Εμπρόσνερου και Βατουδιάρη. Λίγες ώρες αργότερα βρέθηκε το αυτοκίνητό του χωρίς όμως τον ίδιο.

(εικόνες από το σημείο που βρέθηκε νεκρός ο 61χρονος)

Σήμερα το πρωί συνεχίστηκαν οι έρευνες με τη συνδρομή πυροσβεστών, λιμενικών, εθελοντών αλλά και βατραχανθρώπων, για τον εντοπισμό του άτυχου άντρα, οι οποίες δυστυχώς είχαν τραγική κατάληξη με την εύρεση της σορού του 61χρονου.

Οι έρευνες επικεντρώθηκαν στον ποταμό Βατουδιάρη, σε μια μεγάλη έκταση, από τον Εμπρόσνερο μέχρι τις εκβολές του ποταμού στην Γεωργιούπολη. Πενήντα πυροσβέστες από την ΠΥ Βρυσών και Χανίων, πυροσβέστες της 3ης ΕΜΑΚ, παρουσία του Διοικητή της Περιφερειακής Πυροσβεστικής Διοίκησης Κρήτης κ. Νικόλαου Λαγουδάκη και του Διοικητή της ΠΥ Χανίων Δημοσθένη Μπουντουράκη, αναζητούν τον 61χρονο χωρίς μέχρι στιγμής αποτέλεσμα.

Επίσης στην επιχείρηση μετείχε και το Λιμενικό Σώμα, με κλιμάκιο του Λιμενικού Σταθμού Γεωργιούπολης, που ερευνούσε ίχνη του αγνοούμενου, στις εκβολές του ποταμού Βατουδιάρη και στο λιμάνι. Οι έρευνες έγιναν παρουσία της τοπικής ηγεσίας του ΛΣ,  του Περιφερειακού Διοικητή ΛΣ κ. Γιώργου Αλεξανδράκη και του λιμενάρχη Χανίων κ. Σπύρου Πασσάκου.

Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες διεξήχθη η συντονισμένη επιχείρηση αναζήτησης του 61χρονου σήμερα βοήθησαν στον εντοπισμό του καθώς είχαν κοπάσει τα έντονα  καιρικά φαινόμενα.