Ξέσπασαν οι γονείς του λογιστή – “Φονιάδες φάγατε το παλικάρι μας”

Σκηνές αρχαίας τραγωδίας εκτυλίχθηκαν έξω από τα γραφεία των ανακριτικών αρχών, στη Νεάπολη Λασιθίου κατά την εμφάνιση των δύο ανδρών (πατέρα και γιου), εναντίον των οποίων ο εισαγγελέας πλημμελειοδικών έχει ασκήσει ποινική δίωξη για τον θάνατο του λογιστή Τηλέμαχου Κακουλίδη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr οι δύο κατηγορούμενοι, αφού εμφανίστηκαν μπροστά στον ανακριτή με την συνοδεία του δικηγόρου τους, ζήτησαν και πήραν προθεσμία προκειμένου να ετοιμάσουν τις απολογίες τους μέχρι την Δευτέρα 25 Μαΐου.

Τραγικές φιγούρες έξω από το δικαστικό μέγαρο ο πατέρας και η μητέρα του 44χρονου Τηλέμαχου, οι οποίοι με μια φωτογραφία του παιδιού τους στα χέρια, μόλις αντίκρισαν τους δύο υπόπτους, πελάτες του λογιστικού γραφείου του γιου τους, δεν άντεξαν κι άρχισαν φωνάζουν δυνατά: “Φονιάδες φάγατε το παλικάρι μας”.

Η 21η Μαΐου για τους δυο γονείς ήταν ιδιαιτέρως σημαδιακή, καθώς συμπληρώθηκαν έξι μήνες από τον θάνατο του παιδιού τους στις 21 Νοεμβρίου 2019. Εναντίον των δύο ανδρών έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για θανατηφόρα έκθεση από κοινού και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών για τον έναν από τους δύο.

Το θέμα ανέδειξε πρώτη μέσα από την εκπομπή της “Φως στο Τούνελ” η Αγγελική Νικολούλη, ενώ σύμφωνα  την ιατροδικαστική έκθεση, ο Τηλέμαχος Κακουλίδης έφυγε από την ζωή δηλητηριασμένος από μορφίνη, ενώ άγνωστοι τον εγκατέλειψαν ζωντανό στην άκρη ενός δρόμου, κοντά στη γειτονιά των δυο υπόπτων πελατών του.

Όπως είχε εξηγήσει στο newsit.gr η δικηγόρος της οικογένειας Κακουλίδη, ποινικολόγος Γιάννα Παναγοπούλου: “Η οικογένεια έχει κάνει όλες τις απαραίτητες νομικές ενέργειες, ώστε να αποδοθεί δικαιοσύνη και να ρίχνει άπλετο φως στη υπόθεση του θανάτου του γιου τους Τηλέμαχου Κακουλίδη. Έχουν εμπιστοσύνη στην ελληνική δικαιοσύνη και θεωρούν ότι θα δικαιωθεί η ψυχή του παιδιού τους”.

Νεάπολη Λασιθίου: Πέπλο μυστηρίου
Ήταν 21 Νοέμβρη του 2019, ανήμερα της Παναγίας όταν το βράδυ ο 44χρονος λογιστής, Τηλέμαχος Κακουλίδης βρέθηκε σε ένα ραντεβού με πελάτες και “φίλους” του, όπως πίστευε, για να εισπράξει τα χρήματα που του χρωστούσαν. Λίγες ώρες μετά, εγκαταλείφθηκε ημιλυπόθυμος, δηλητηριασμένος από μορφίνη.

Η είδηση του θανάτου του έσκασε σαν κεραυνός στην οικογένεια του ανώτερου αξιωματικού του Πυροσβεστικού Σώματος Κώστα Κακουλίδη και της συζύγου του Αθηνάς.

Λίγες μέρες πριν είχαν το μνημόσυνο του μικρότερου γιου τους, Γιώργου, που πέθανε από την επάρατη νόσο. Η τραγωδία για την οικογένεια μεγάλη. Μέσα σε πέντε χρόνια έχασαν και τα δύο τους παλικάρια.

Οι γονείς κατάφεραν μέσα στον πόνο και την απελπισία τους να εντοπίσουν από τα τηλεφωνήματα και τους κωδικούς στο λογιστικό γραφείο του Τηλέμαχου, τους πελάτες που του χρωστούσαν χρήματα και θα συναντούσε εκείνο το μοιραίο βράδυ.