Ξέσπασε ο Γιάννης: «Eίμαστε Ελληνονιγηριανοί και σε όποιον αρέσει»

O Γιάννης Αντετοκούνμπο, ξέσπασε, με αφορμή περιστατικό ρατσισμού σε βάρος του αδερφού του Θανάση

Με ένα συγκλονιστικό κείμενο – μήνυμα στήριξης στον αδερφό του Θανάση, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο

Όλα αυτά, με αφορμή το πρόσφατο περιστατικό μετά τον αγώνα Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός, με τον Θανάση Αντετοκούνμπο να πέφτει θύμα ρατσιστικού σχολίου.

Αναλυτικά το post του Γιάννη:

“Καταρχάς Θανάση θέλω να σου ζητήσω συγνώμη γιατί ξέρω αυτό που θα πω θα τραβήξουν πολλά βλέμματα πάνω σου και πάνω μου και ξέρω είναι κάτι που δεν θες.. Αλλά είμαι σίγουρος αμα ήταν ο μπαμπάς εδώ θα ήταν πολύ απογοητευμένος αν κρατούσα την σιωπή μου. Έχω χάσει τον ύπνο μου τις τελευταίες μέρες για το αρνητικό-ρατσιστικό περιστατικό που έγινε πρόσφατα.

Αν αυτό μπορεί να συμβεί στον Θανάση ο οποίος εκπροσωπεί με περηφάνεια και με ένα συνεχές χαμόγελο την Εθνική Ελλάδας και τον Παναθηναϊκό, δεν μπορώ να φανταστώ τι περνάνε άλλοι έγχρωμοι στην Ελλάδα.

Είμαι παρά πολύ λυπημένος και απογοητευμένος.. Αλλά δεν θα αφήσουμε τα αρνητικά σχόλια να αλλάξουν αυτη την οικογένεια και την αγάπη μας για την χώρα στην οποία μεγαλώσαμε. Εγώ και τα αδέρφια μου είμαστε Έλληνονιγηριανοι και σε όποιον αρέσει και θα συνεχίσουμε να εκπροσωπούμε και να μιλάμε με τα καλύτερα λόγια για την Πατρίδα μας”.

πηγή:capitano