Οι διαρρήκτες άφησαν τα ευρώ και έκλεψαν… δραχμές!

Άρπαξαν μόνο 10 ευρώ και χαρτονομίσματα δραχμών! 


Θέμα χρόνου είναι να πέσουν στα χέρια της Αστυνομίας οι δυο… πρωταθλητές της γκάφας που τρύπωσαν σε μια πιτσαρία στον Βόλο σπάζοντας το τζάμι της εισόδου με μια… σχάρα από υπόνομο, αλλά άφησαν τα ευρώ που βρήκαν στο ταμείο και έκλεψαν… δραχμές!

Οι δράστες καταγράφηκαν από τις κάμερες κλειστού κυκλώματος του καταστήματος. Ο ένας έμεινε έξω φυλάγοντας τσίλιες, ενώ ο άλλος μπήκε μέσα, άνοιξε την ταμειακή μηχανή στην οποία υπήρχαν μόλις δέκα ευρώ, αλλά δεν τα πήρε. Άρπαξε, όμως, τα χαρτονομίσματα που είδε δίπλα στη μηχανή, χωρίς να δει ή χωρίς να γνωρίζει ότι δεν ήταν παρά άχρηστες… δραχμές!

Ο κακοποιός βγήκε από το κατάστημα και διέφυγε τρέχοντας μαζί με τον συνεργό του, ο οποίος μάλιστα καταγράφηκε από την εξωτερική κάμερα να γλιστράει στο χιόνι και να πέφτει στο έδαφος! Οι αστυνομικοί μελετούν τα πλάνα και προσπαθούν να ταυτοποιήσουν τους ατζαμήδες διαρρήκτες, που φαίνονται ερασιτέχνες.

Έκλεψαν δραχμές και στη Μυτιλήνη

Δυο διαρρήξεις σε επιχειρήσεις που έγιναν την Παρασκευή στην ευρύτερη περιοχή της Μυτιλήνης εξιχνιάστηκαν από την Ασφάλεια και ταυτοποιήθηκαν δύο άνδρες που έκλεψαν 665 ευρώ και παλιά χαρτονομίσματα αξίας 1.100 δραχμών! Μάλιστα, προσπάθησαν να διαρρήξουν και άλλη μια επιχείρηση χωρίς να τα καταφέρουν. Οι δράστες οδηγήθηκαν στην Εισαγγελία Μυτιλήνης, ενώ στο πλαίσιο των ερευνών βρέθηκε μέρος των κλοπιμαίων και κατασχέθηκαν διαρρηκτικά εργαλεία.