Οι φίλοι του Νοσοκομείου Ιεράπετρας ζητούν την στελέχωση της γυναικολογικής κλινικής

Έπειτα από ψήφισμα στο οποίο προχώρησε το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Φίλων του Νοσοκομείου Ιεράπετρας ζητά την άμεση στελέχωση της γυναικολογικής κλινικής Ιεράπετρας. 

Αναλυτικά το ψήφισμα:

“Ως Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Φίλων Νοσοκομείου Ιεράπετρας αφουγκραστήκαμε το γενικό αίτημα του κόσμου της ευρύτερης περιοχής του Δήμου Ιεράπετρας και δεν μπορούμε να παραμείνουμε αμέτοχοι.

Η στήριξη και η πλήρης στελέχωση της Γυναικολογικής-Μαιευτικής Κλινικής, όπως και άλλων κλινικών του Νοσοκομείου Ιεράπετρας, αποτελεί για εμάς μέγιστη προτεραιότητα.

Ειδικότερα για το Γυναικολόγο γιατρό κ. Σωκράτη Μέγκουλα προσυπογράφουμε και επιβεβαιώνουμε και από δικές μας εμπειρίες, την επιστημοσύνη και την αγάπη του στην άσκηση του λειτουργήματός του. Η ευρεία αποδοχή και εμπιστοσύνη από το γυναικείο πληθυσμό της περιοχής , όπως και η μεθοδικότητα και εργατικότητά του, που κυριολεκτικά ανέστησαν το κλειστό Γυναικολογικό-Μαιευτικό τμήμα, δυστυχώς δεν αποτελούν επίσημα κριτήρια στην επιλογή του από την Πολιτεία, κάτι που ο Σύλλογός μας διατηρεί το δικαίωμα να διαφωνεί.

Είμαστε στο πλευρό της Επιτροπής στήριξης της Γυναικολογικής –Μαιευτικής κλινικής, για κάθε κινητοποίηση και αγώνα ,επισημαίνοντας ότι δεν πρέπει να χάνουμε επιστήμονες και ανθρώπους , που έχουν υπηρετήσει την επιστήμη και τον τόπο μας σε τέτοιο βαθμό.”