Ο έρωτας της ανήλικης και του 57χρονου κατέληξε στα.. δικαστήρια

Η κοπέλα ισχυρίστηκε μάλιστα ότι το διαβατήριο στο οποίο αναγράφεται ως ημερομηνία γέννησης της το 2002 είναι πλαστό και ότι στην πραγματικότητα σήμερα είναι ενήλικη


Θα μπορούσε να είναι κόρη του, ίσως και εγγονή του, ωστόσο είναι η σύντροφος του και μέλλουσα μητέρα του παιδιού τους αφού διανύει τους πρώτους μήνες εγκυμοσύνης. Εκείνος 57 ετών, εκείνη ανήλικη. Δηλώνουν ερωτευμένοι παρά τις τέσσερις δεκαετίες που τους χωρίζουν. Γνωρίστηκαν στην λαϊκή αγορά και η κοπέλα πήρε την απόφαση να το «σκάσει» από το σπίτι της και να συζήσει με τον 57χρονο, τον οποίο μάλλον είδε ως …διέξοδο από μία κατάσταση την οποία δεν άντεχε.

«Τον αγαπώ, δεν βλέπω ότι είναι μεγάλος» είπε στο δικαστήριο θέλοντας να υπερασπιστεί τον 57χρονο σύντροφο της. Ισχυρίστηκε μάλιστα ότι το διαβατήριο στο οποίο αναγράφεται ως ημερομηνία γέννησης της το 2002 είναι πλαστό και ότι στην πραγματικότητα σήμερα είναι ενήλικη.

Το δικαστήριο πάντως έκρινε ένοχο τον 57χρονο για την κατηγορία της αρπαγής ανηλίκου δια της υποστήριξης της εκούσιας διαφυγής και του επέβαλε ποινή φυλάκισης 12 μηνών με αναστολή υπό τον όρο να μην προσεγγίζει την κοπέλα και να μην έρχεται με κανένα τρόπο σε επαφή μαζί της.