Ο διοικητής δεν βλέπει πρόβλημα!

Απρόσκοπτα συνεχίζουν τη λειτουργία τους οι μονάδες υγείας στο Λασίθι, σύμφωνα με τη Διοίκηση του Γ.Ν.Λασιθίου-Γ.Ν.-Κ.Υ.Νεαπόλεως “ΔΙΑΛΥΝΑΚΕΙΟ”.

Όπως αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση, «σε συνέχεια πρόσφατων ανακοινώσεων που είδαν το φως της δημοσιότητας αναφορικά με ανακοίνωση- διαμαρτυρίας-ομαδική παραίτηση των ιατρών Γενικής/Οικογενειακής Ιατρικής του Γ.Ν.-Κ.Υ.Νεαπόλεως “ΔΙΑΛΥΝΑΚΕΙΟ”, ενημερώνει ότι η λειτουργία του Γ.Ν.-Κ.Υ.Νεαπόλεως, των Περιφερειακών Ιατρείων και της ΤΟΜΥ γίνεται κανονικά και όλοι οι ιατροί βρίσκονται στην υπηρεσία τους».

Στη συνέχεια, η διοίκηση του νοσοκομείου υποστηρίζει πως «καθίσταται σαφές ότι η Διοίκηση των Υγειονομικών Μονάδων του Ν.Λασιθίου είναι ενιαία και στο πλαίσιο αυτό είμαστε υποχρεωμένοι να διασφαλίσουμε τις καλύτερες υπηρεσίες υγείας προς τους πολίτες, επιζητώντας πάντα τη συνεργασία όλου του προσωπικού.

Σε καμία περίπτωση δεν τίθεται θέμα υποβάθμισης ή κλεισίματος των νοσοκομείων του νομού Λασιθίου και εν προκειμένω του Γ.Ν.-Κ.Υ.Νεαπόλεως “ΔΙΑΛΥΝΑΚΕΙΟ”.