Ο μικρός Δημήτρης μας χρειάζεται – Το «ευχαριστώ» του πατέρα

Για 6 μήνες χρειάζεται αίμα και αιμοπετάλια ο μικρός «ήρωας»


Για τους επόμενους 6 μήνες χρειάζεται αίμα και αιμοπετάλια ο μικρός Δημήτρης Τσαφαντάκης, ο οποίος νοσηλεύεται στην Παιδοαιματολογική Κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου.

Σύμφωνα με ανακοίνωση που κάνει το γύρω των social media και υπογράφει ο πατέρας του μικρού Δημήτρη, κ. Νικόλαος Τσαφαντάκης, «Ο Τσαφαντάκης Δημήτριος του Νικολάου, που νοσηλεύεται στο ΠΑΓΝΗ Ηρακλείου στην Παιδοαιματολογική Κλινική έχει άμεση ανάγκη από αιμοπετάλια και αίμα! Μπορείτε να δώσετε αναφέροντας τα παραπάνω στοιχεία! Η βοήθεια όλων μας είναι καθοριστική για την καλή έκβαση της υγείας του μικρού μας! Σας ευχαριστούμε όλους εκ των προτέρων!».

Από την πλευρά του ο κ. Τσαφαντάκης ευχαρίστησε, μέσω του neakriti.gr, όλους όσοι έχουν ήδη δώσει αίμα και αιμοπετάλια για το μικρό Δημήτρη, ενώ παράλληλα, τόνισε πως ο μικρός «ήρωας» θα χρειαστεί για ακόμη 6 μήνες τη βοήθεια των Κρητικών, και όχι μόνο, προκειμένου να γίνει καλά.

Σημειώνεται πως αίμα για το μικρό Δημήτρη μπορούν να δώσουν δότες από όλη την Ελλάδα, αναφέροντας τα στοιχεία του παιδιού. Ωστόσο, αιμοπεταλιαφαιρέσεις δεν πραγματοποιούν όλες οι υπηρεσίες αιμοδοσίας, γι’ αυτό, εάν κάποιος ενδιαφέρεται να δώσει και αιμοπετάλια, καλό είναι, πρωτύτερα, να ενημερωθεί εάν στην υπηρεσία που πρόκειται να μεταβεί πραγματοποιούνται και αιμοπεταλιαφαιρέσεις.