ΠαΓΝΗ: Το συγκινητικό μήνυμα πιτσιρικά προς τη γιαγιά του που νοσηλεύεται με κορωνοϊό

«ΓΙΑΓΙΑ ΓΙΝΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΛΑ! Σ’ΑΓΑΠΑΜΕ»


Συγκλονίζει το μήνυμα ενός μικρού παιδιού που βρέθηκε έξω από το Πανεπιστημιακό νοσοκομείο Ηρακλείου προκειμένου να εμψυχώσει τη γιαγιά του η οποία νοσηλεύεται με κορωνοϊό.

Το μικρό παιδί απαγορεύεται να την επισκεφτεί και έτσι βρήκε το δικό του τρόπο για να της στείλει το μήνυμα του.

Στήθηκε έξω από το παράθυρο του δωματείο όπου νοσηλεύεται και σε ένα τεράστιο πλακάτ που κρατούσε στα χέρια της έγραφε:

«ΓΙΑΓΙΑ ΓΙΝΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΛΑ! Σ’ΑΓΑΠΑΜΕ»
untitled-1

Η 65χρονη γυναίκα εισήχθη στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο Ηρακλείου με οξύ αναπνευστικό. Επί 4 ημέρες η κατάσταση της δεν είχε βελτιωθεί. Όπως αναφέρει η κόρη της, μετά το συγκινητικό μήνυμα του εγγονού της η κατάσταση της υγείας της βελτιώθηκε.

Δείτε τι έγραψε η κόρη της στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης:

«Η γιαγιά(ετών 65)νοσηλεύεται στο παγνη με COVID Εισήχθηκε το Σάββατο με οξύ αναπνευστικό…συμπαράσταση μου είπε ο γιατρός συμπαράσταση κουράγιο και ψυχική υποστήριξη χρειάζεται να μην νιώθει μόνη.Μέχρι και τη Τρίτη το πρωί η κατάσταση δεν είχε βελτιωθεί.Το μεσημέρι πήγα μαζί με το γιο μου.Φορτίστηκε πολύ συναισθηματικά και φοβήθηκα μήπως δεν της έκανα καλό.Ομως από το βράδυ εκείνο δεν χρειάστηκε περισσότερο οξυγονο και η κατάσταση είναι σταθερή.Τυχαίο;;Ίσως,ίσως και όχι δεν ξέρω.Γράφω την ιστορία μου για να δώσω κουράγιο σε όσους περνούν παρόμοια κατάσταση,και να περάσω το μηνυμα ότι ο COVID δεν σε στιγματίζει, δεν είναι λέπρα, δυστυχώς υπάρχει και είναι δίπλα μας δεν χρειάζεται να μας χτυπήσει τη πόρτα για να προσέξουμε».