Παιδοκτόνος στην Κέρκυρα: Ομολόγησε ότι σκότωσε και έθαψε την 29χρονη κόρη του

Ένας άγριος τσακωμός μεταξύ του πατέρα και της κόρης του, στο σπίτι του χθες το βράδυ, ήταν ικανός για να τον οδηγήσει να σηκώσει ένα σιδερένιο αντικείμενο και να την χτυπήσει μέχρι θανάτου στο κεφάλι-Δεν σταμάτησε εκεί όμως, την έθαψε στον κήπο του και το πρωί την δήλωσε στην Αστυνομία ως εξαφανισμένη…

Ομολόγησε ο παιδοκτόνος στην Κέρκυρα και ήταν εκείνος που υπέδειξε στους αστυνομικούς τον αυτοσχέδιο τάφο που τοποθέτησε το άψυχο κορμί της κόρης του, στον κήπο του σπιτιού του.

Το άγριο έγκλημα εκτυλίχθηκε χθες το βράδυ, ανήμερα της Πρωτοχρονιάς. Η 29χρονη που έμενε σε άλλο σπίτι, επισκέφτηκε χθες το βράδυ τον πατέρα της στο σπίτι του, στην περιοχή Αλεπού της Κέρκυρας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, εκεί ξεκίνησε σύντομα ένας έντονος τσακωμός μεταξύ τους, μεταξύ άλλων για την σχέση της κόρης του που δεν ενέκρινε ο πατέρας και κάποια στιγμή, όπως ομολόγησε σήμερα το βράδυ στους αστυνομικούς, άρπαξε ένα σιδερένιο αντικείμενο και την χτύπησε πολλές φορές στο κεφάλι μέχρι που την σώριασε νεκρή στο πάτωμα.

Ο πατέρας δεν σταμάτησε εκεί όμως, παρότι μόλις είχε σκοτώσει με τα ίδια του τα χέρια την κόρη του. Την έσυρε έξω, έσκαψε τον κήπο του σπιτιού του και τοποθέτησε το άψυχο κορμί της στον αυτοσχέδιο τάφο που άνοιξε για εκείνη και τον οποίο ο ίδιος υπέδειξε στους αστυνομικούς, όταν εκείνοι τον υποψιάστηκαν, τον προσήγαγαν στην Ασφάλεια Κέρκυρας και άρχισαν να τον ανακρίνουν ως ύποπτο.

Την κοπέλα αρχικά δεν την έβρισκε ο φίλος της και δεν εμφανίστηκε στην εργασία της, με αποτέλεσμα να αναγκαστεί όπως όλα δείχνουν ο πατέρας της να δηλώσει την εξαφάνισή της, σήμερα το πρωί στις Αρχές, όμως οι έρευνες των αστυνομικών κατέληξαν σύντομα στο ίδιο της το σπίτι.

Πατέρας και κόρη κατάγονταν από την Αλβανία και ζούσαν χρόνια στο νησί. Το σώμα της άτυχης κοπέλας μεταφέρθηκε στο νεκροτομείο για την διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής και σε βάρος του δράστη σχηματίζεται δικογραφία για την ανθρωποκτονία σε βάρος της κόρης του.