Παράδειγμα ήθους δύο αστυνομικοί στον Άγιο Νικόλαο

Δύο αγγέλους, όπως χαρακτηριστικά μεταφέρει στο kritiworld.gr, είδε στα πρόσωπα δύο αστυνομικών , το πρωί της Πέμπτης, γυναίκα από τον Άγιο Νικόλαο.

Η περιπέτεια της γυναίκας ξεκίνησε όταν ευρισκόμενη σε super market της πόλης διαπίστωσε ότι από σκισμένη τσέπη της τσάντας της είχαν πέσει κινητό και πορτοφόλι.

Θορυβημένη, αφού το πορτοφόλι εκτός χρημάτων και καρτών περιείχε και όλα της τα προσωπικά έγγραφα,  πήρε το δρόμο της επιστροφής με την ελπίδα να τα βρει.

Στα πρώτα λεπτά της επιστροφής συνάντησε ένα περιπολικό στο οποίο επέβαιναν δύο αστυνομικοί, οι οποίοι την ενημέρωσαν ότι είχαν βρει το πορτοφόλι της και την έψαχναν να της το παραδώσουν. Στη συνέχεια, οι δύο άνδρες ακολούθησαν όλη τη διαδρομή που τους υπέδειξε η γυναίκα ( ο ένας πεζός και ο άλλος οδηγώντας το περιπολικό) μέχρι που βρήκαν και το χαμένο κινητό.

Η γυναίκα, συγκινημένη, ευχαρίστησε τους δύο αστυνομικούς (ο ένας υπηρετεί στο Α.Τ. Αγίου Νικολάου και ο δεύτερος στο Τ.Τροχαίας Αγίου Νικολάου) και τους απευθύνει και δημοσίως τα συγχαρητήρια της για το υψηλό αίσθημα ευθύνης, ήθους και καθήκοντος που τους διακρίνει.