Παρατείνονται οι διακοπές λόγω..Ηφαιστίωνα

Σοβαρά προβλήματα στα σχολικά κτίρια λόγω της καταρρακτώδους βροχής, υπάρχουν στο Δήμο Οροπεδίου Λασιθίου, γεγονός που οδήγησε τη δημοτική αρχή στην απόφαση να μην επιστρέψουν αύριο Τετάρτη 8 Ιανουαρίου τα παιδιά στα μαθήματά τους, καθώς επίσης και την Πέμπτη 9/1 αλλά και την Παρασκευή 10/1.

“Πολλά σχολεία πλημμύρισαν και δεν μπορούν να φιλοξενηθούν οι μαθητές σε αυτά” δήλωσε στο ekriti ο δήμαρχος Γιάννης Στεφανάκης, προσθέτοντας ότι η θερμοκρασία στον Δήμο είναι κάτω από το μηδέν.

Στον Δήμο Ανωγείων δεν θα λειτουργήσουν αύριο οι παιδικοί σταθμοί, ενώ κατά τη διάρκεια της ημέρας θα αποφασιστεί τι θα γίνει με τα υπόλοιπα σχολεία.

Κλειστά τα σχολεία και στον Δήμο Μυλοποτάμου καθώς με απόφαση του Δημάρχου Μυλοποτάμου Δημήτρη Κόκκινου, τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης καθώς επίσης οι παιδικοί και βρεφονηπιακοί σταθμοί του Δήμου Μυλοποτάμου, δεν θα λειτουργήσουν την Τετάρτη 8 Ιανουαρίου 2020, λόγω ψύχους και έντονων καιρικών φαινομένων.

Σας ενημερώνουμε ότι τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Αμαρίου θα παραμείνουν κλειστά την Τετάρτη 8 Ιανουαρίου 2020, λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων που επικρατούν στη περιοχή του” αναφέρεται σε ανακοίνωση του Δήμου Αμαρίου.