Προσφορά ειδών πρώτης ανάγκης, από την Αστυνομία Κρήτης

Είδη πρώτης ανάγκης, που προορίζονται σε Ιερές Μητροπόλεις της Νήσου, και σε κοινωνικές Υπηρεσίες των Νομών, παραδόθηκαν από αντιπροσωπείες Υπηρεσιών, της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κρήτης, εν όψει των εορταστικών ημερών. 

Η προσπάθεια αυτή πραγματοποιήθηκε σε όλη την χώρα με την καθοδήγηση του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας.

Οι Διευθύνσεις Αστυνομίας της Νήσου προσέφεραν τρόφιμα, είδη πρώτης ανάγκης και άλλα αγαθά που συγκέντρωσαν οι αστυνομικοί των Υπηρεσιών τους. Τα συγκεντρωθέντα είδη προσφέρθηκαν, σε Ιερές Μητροπόλεις της Νήσου και σε κοινωνικές Υπηρεσίες, ως μια συμβολική χειρονομία αλληλεγγύης, συμπαράστασης και αναγνώρισης της προσφοράς του έργου τους.

Ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Κρήτης Υποστράτηγος Κωνσταντίνος Λαγουδάκης, επισκέφθηκε και προσέφερε είδη πρώτης ανάγκης σε Ιερές Μητροπόλεις και Κοινωνικές Υπηρεσίες της Νήσου και συγκεκριμένα.

  • Την 21.12.2018 μαζί με τον Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ρεθύμνου Ταξίαρχο Αντώνιο Ρουτζάκη και τον Διοικητή του Τμήματος Δοκίμων Αστυφυλάκων Ρεθύμνου Αστυνομικό Υποδιευθυντή Σπυρίδωνα Γερμανάκη, τις Ιερές Μητροπόλεις Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου και Λάμπης, Συβρίτου και Σφακίων.
  • Την 24.12.2018, μαζί με τον Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Χανίων Αστυνομικό Διευθυντή Γεώργιο Λυμπινάκη σε κοινωνική δομή των Χανίων.
  • Την 24.12.2018 ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λασιθίου, Αστυνομικός Διευθυντής Εμμανουήλ Παπαδάκης, προσέφερε είδη πρώτης ανάγκης στην Ιερά Μητρόπολη Ιεραπύτνης και Σητείας.
  • Την 29.12.2018, ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηρακλείου Ταξίαρχος Ιωσήφ Κανακουσάκης προσέφερε είδη πρώτης ανάγκης σε κοινωνική Υπηρεσία του Ηρακλείου.

Οι εκπρόσωποι των παραπάνω φορέων και ιδρυμάτων, εξέφρασαν τις θερμές τους ευχαριστίες, για την ευγενική αυτή προσφορά.