“Σάρωσαν” τη Χερσόνησο οι Αστυνομικοί – Πάνω από 20 συλλήψεις

Εκτεταμένοι έλεγχοι σε επιχειρήσεις της Χερσονήσου στήθηκε από την τοπική ΕΛ.ΑΣ σε μία προσπάθεια των Αρχών να μπει τάξη στην παρανομία που ενδεχομένως να επικρατεί σε κάποιες από αυτές ενώ έγιναν και έλεγχοι άλλου είδους με αποτέλεσμα οι συλλήψεις να φτάσουν συνολικά τις 24..

Σύμφωνα με πληροφορίες οι αστυνομικοί της Χερσονήσου με τη συνδρομή των Αστυνομικών του Τμήματος Φαιστού, πραγματοποίησαν ελέγχους σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος με αποτέλεσμα να συλληφθούν 8 άτομα για αδικήματα όπως η άγρα πελατών αλλά και για το γεγονός ότι η επιχείρηση που ελέγχθηκε δεν είχε άδεια λειτουργίας.

Παράλληλα, εκτός από τους ελέγχους σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος, έγινε ευρεία αστυνομική επιχείρηση που περιελάμβανε αυστηρούς ελέγχους.

Συνολικά οι συλλήψεις που έγιναν το τελευταίο 24ωρο στη Χερσόνησο έφτασαν τις 24 και αφορούν σε αδικήματα όπως η άγρα πελατών, η χωρίς άδεια λειτουργία επιχειρήσεων αλλά και για το αδίκημα της ηχορύπανσης.

Επίσης έγιναν και τροχονομικοί έλεγχοι με αποτέλεσμα να καταλήξουν στο αυτόφωρο 10 άτομα που δεν είχαν άδεια οδήγησης και ένας για μέθη.