Σταματούν οι έρευνες για τους τέσσερις αγνοούμενους ανοιχτά της Κρήτης

Δεν υπάρχει κανένα ίχνος ζωής με τις ελπίδες να βρεθούν ζωντανοί να εξανεμίζονται


Σταματά, σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, η επιχείρηση του λιμενικού Σώματος, για τον εντοπισμό των τεσσάρων ατόμων που αγνοούνταν βορειοδυτικά της Κρήτης, τέσσερις ημέρες αφού το σκάφος με το οποίο ήθελαν να περάσουν στην Ιταλία και στο οποίο βρίσκονταν με ένα ακόμη άτομο, αναποδογύρισε, λόγω των κακών καιρικών συνθηκών, με αποτέλεσμα να βρεθούν στη θάλασσα.

Όλα ξεκίνησαν το βράδυ του Σαββάτου, ανοιχτά της Κισσαμου, όταν στις Λιμενικές Αρχές, σήμανε συναγερμός για τη διάσωση ενός νεαρού ναυτικού, περίπου 25 ετών, ο οποίος έπεσε από σκάφος, με το Λιμενικό των Χανίων να αναλαμβάνει τον συντονισμό της επιχείρησης για τη διάσωσή του.

Λίγο αργότερα ο νεαρός άνδρας εντοπίστηκε από σκάφος του Λιμενικού, διασώθηκε ενώ ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ τον περίμενε στο λιμάνι. Κατόπιν μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Χανίων.

Όπως είπε σε δήλωσή του ο 25χρονος υπήρχαν ακόμα τέσσερα ακόμα άτομα που αγνοούνταν όλες αυτές τις ημέρες από το Λιμεναρχείο με τη συμμετοχή παραπλέοντων σκάφών ενώ έρευνες γίνονταν και στην ξηρά από περιπολικά οχήματα του λιμενικού και πεζοπόρα τμήματα του Ερυθρού σταυρού.

Δυστυχώς μέχρι και σήμερα δεν υπάρχει κανένα ίχνος ζωής με τις ελπίδες να βρεθούν ζωντανοί να εξανεμίζονται.