Στο Ηράκλειο ο Γ. Σαμαράς, δρομολογείται η επόμενη μέρα του ΟΦΗ

Ο Γιάννης Σαμαράς και οι συνεργάτες του βρίσκονται στο Ηράκλειο όπου θα ξεκινήσει ο σχεδιασμός της επόμενης μέρας στον ΟΦΗ.

Μάλθιστα όλο το τεχνικό τιμ συναντήθηκε με τον Γιάννη Σαμαρά σήμερα στο ΒΑΚ όπου οριστηκοποιήθηκε το πρόγραμμα των επόμενων ημερών.

Την Παρασκευή στις 8 το πρωί όλοι οι ποδοσφαιριστές και όσοι άνθρωποι της ομάδας θα έχουν δουλειά το επόμενο διάστημα στο Βαρδινογιάννειο, θα κάνουν το τεστ για τον Covid -19.

Οι ποδοσφαιριστές θα συνεχίσουν να ακολουθούν ατομικό πρόγραμμα ως την Παρασκευή και από το Σάββατο θα αρχίσουν τα εργομετρικά.

Σύμφωνα με πληροφορίες τη Δευτέρα 11/5 θα αρχίσουν οι προπονήσεις σε γκρουπ. Έχει χωριστεί το ρόστερ σε 4 γκρουπ. Θα γίνονται δύο πρωινά και δύο απογευματινά.

Επίσης σήμερα το πρωί έγινε απολύμανση και καθαρισμός σε όλους τους χώρους του προπονητικού  κέντρου του ΟΦΗ, από τα γήπεδα μέχρι σε όλα τα κτίρια.

Γενικά όλο αυτό το διάστημα δεν χάθηκε χρόνος και έγινε εντατικός καθαρισμός και περιποίηση όλων των περιβάλλοντων χώρων του ΒΑΚ.

Όπως φαίνεται οι άνθρωποι του ΟΦΗ δεν πτοούνται από την πανδημία και συνεχίζουν σε επαγγελματικά πλαίσια τον σχεδιασμό για την επόμενη μέρα.