Στρασβούργο: Αποκλεισμένος από την τρομοκρατική επίθεση ο ευρωβουλευτής Νίκος Ανδρουλάκης

Ο Ελληνας ευρωβουλευτής βρισκόταν στην πλατεία Κλεμπέρ, στο σημείο που έγινε η επίθεση – Μαζί του βρίσκονται άλλοι τρεις Ελληνες
Στο σημείο που έγινε η ένοπλη επίθεση στο Στρασβούργο βρίσκεται ο ευρωβουλευτής Νίκος Ανδρουλάκης. «Η αστυνομία μας εχει αποκλείσει στο πίσω μέρος καφετέριας», είπε ο κ.Ανδρουλάκης στο protothema.gr.

Ψύχραιμος, ο κ.Ανδρουλάκης, που άκουσε τους πυροβολισμούς του δράστη, ο οποίος παραμένει ασύλληπτος, περιέγραψε στην τηλεφωνική επικοινωνία ότι «είμαστε περίπου τριάντα άτομα. Μας είπαν να πάμε στο πίσω μέρος της καφετέριας και να μείνουμε κάτω με όλα τα φώτα κλειστά», περιέγραψε και πρόσθεσε ότι μαζί του βρίσκονται άλλοι τρεις Ελληνες, επισημαίνοντας ότι όλοι είναι καλά στην υγεία τους και περιμένουν από την αστυνομία να ολοκληρώσει την έρευνα για να αρθεί ο αποκλεισμός τους. Όπως είπε ο κ.Ανδρουλάκης, την ώρα που έγινε  ένοπλη επίθεση υπήρχε πολύς κόσμος στην πλατεία, καθώς λειτουργεί και χριστουγεννιάτικη αγορά.

Δείτε την ανάρτηση που έκανε πριν από λίγο στον λογαριασμό του στο twitter ο κ.Ανδρουλάκης, από το σημείο στο οποίο βρίσκεται αποκλεισμένος. Στη φωτογραφία που ανήρτησε διακρίνεται ασθενοφόρο:

Είχε προηγηθεί η παρακάτω ανάτηση: