Στρατολογεί “βαποράκια” από τη φυλακή

Τα ναρκωτικά που βρήκε η Αστυνομία

Τέλος δεν έχει η δράση του 64χρονου βαρυποινίτη που κρατείται στη φυλακή Δομοκού και στρατολογεί «βαποράκια» σε όλη την Ελλάδα για να «σπρώχνει» ηρωίνη σε τοξικομανείς.

Προχθές αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών μετά από πληροφορίες που είχαν προχώρησαν στη σύλληψη ενός 43χρονου Ηρακλειώτη, ο οποίος διακινούσε για λογαριασμό του 64χρονου μεγάλες ποσότητες ηρωίνης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 43χρονος είχε επιλέξει το σπίτι του πατέρα του, σε περιοχή του Ηρακλείου, όπου προμήθευε ναρκωτικά σε τοξικομανείς της περιοχής. Αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών τον εντόπισαν να κινείται με μία μηχανή και τον ακινητοποίησαν για έλεγχο. Στην κατοχή του είχε ένα ένα φιξάκι ηρωίνης, μια βάρους 0,6 γραμμαρίων.

Ακολούθησε έρευνα στο σπίτι του πατέρα του όπου βρέθηκε μια συσκευασία που περιείχε ηρωίνη σε μορφή βράχου βάρους 293 γραμμαρίων. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 43χρονος είχε φροντίσει να ρίξει πιπέρι και γράσο για να μην μπορεί να τη μυρίσει ο σκύλος της αστυνομίας.

Επίσης βρέθηκε μια ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας με υπολείμματα ηρωίνης, μικροποσότητα ηρωίνης στη σελίδα ενός βιβλίου, ναρκωτικά χάπια, ποσότητα μεθαδόνης κ.α

Όπως είπε ο συλληφθείς στους αστυνομικούς που τον εξέτασαν, ο 64χρονος είχε τηλεφωνική επικοινωνία μαζί του, προκειμένου να παραλάβει τα ναρκωτικά με εταιρεία ταχυμεταφορών και να κανει τη διακίνηση τους σε χρήστες του Ηρακλείου.

Η επικοινωνία γινόταν μέσω κινητού τηλεφώνου που είχε εξασφαλίσει ο 64χρονος, παρά το ότι είναι έγκλειστος στη φυλακή Δομοκού.