Συγκινεί ο Μανώλης Κονταρός: Δεν μπορούσα να κινηθώ αλλά μέσα μου ένιωθα ότι χόρευα – Video

Καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο The 2night Show βρέθηκε το βράδυ της Δευτέρας ο Μανώλης Κονταρός. Ο αγαπημένος καλλιτέχνης μίλησε για το πόσο άλλαξε η ζωή του μετά το σοκαριστικό ατύχημα που είχε.

«¨Εχω εισπράξει αγάπη και δύναμη από την γυναίκα μου, από τα παιδιά μου και από όλους τους φίλους μου και αυτό είναι πολύ σημαντικό. Όμως η ζωή είναι όμορφη και την βαδίζω. Την προχωρώ όπως μπορώ. Την βαδίζω, κάνω όνειρα και προχωρώ. Δεν έχω σταματήσει καθόλου» ανέφερε αρχικά ο Μανώλης Κονταρός.

«Το μόνο που δεν μπορώ να κάνω είναι να χορέψω και πολλές φορές αυτό με στεναχωρεί. Θυμάμαι όταν πέρασε στο πανεπιστήμιο ο πρώτος μου γιος, ο Γιάννης και είχαμε κάνει ένα τραπέζι στο σπίτι με πολλούς φίλους και συγγενής. Τότε σηκώθηκα, ήμουν όρθιος, κρατούσα τα παιδιά μου και πέρασαν όλοι οι συγγενείς και οι φίλοι λίγο όρθιο και χόρευαν. Εγώ δεν μπορούσα να κινηθώ, στεκόμουν όρθιος αλλά ένιωθα μέσα στην ψυχή μου ότι χόρευα. Και το ένιωσα ότι χόρεψα» εξομολογήθηκε ο γνωστός καλλιτέχνης.

Μανώλης Κονταρός: Είναι όμορφο να ζεις
«Κάθε άνθρωπος έχει τις δυσκολίες του αλλά δεν πρέπει να παραδίνεται, πρέπει να ζει. Είναι όμορφο να ζεις, είναι πολύ όμορφο. Κάνω τα πάντα και νιώθω πολύ χαρούμενος με τους φίλους μου και με την οικογένεια μου. Έχω μια πολύ όμορφη οικογένεια με τέσσερα παιδιά που το καθένα με “ταλαιπωρεί” με τον τρόπο του».