Συγκλονίζει η μητέρα της 8χρονης Αλεξίας που χτυπήθηκε από αδέσποτη σφαίρα – «Ξαφνικά έχω ένα παιδί φυτό»

Το περιστατικό με την 8χρονη Αλεξία που ανήμερα του Πάσχα χτυπήθηκε από αδέσποτη σφαίρα στη Θήβα συγκλόνισε ολόκληρη την Ελλάδα.


Ωστόσο μπορεί πλέον το ανήλικο κοριτσάκι να είναι εκτός ΜΕΘ, αλλά εκείνη μαζί με την οικογένειά της έχουν ακόμη πολύ δρόμο να διανύσουν προκειμένου όλα να γίνουν όπως πριν. Σήμερα, 2,5 μήνες μετά το τραγικό περιστατικό η μικρή Αλεξία που χτυπήθηκε από αδέσποτη σφαίρα δεν μπορεί ακόμα να επικοινωνήσει με το περιβάλλον.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με όσα ειπώθηκαν στην εκπομπή «Μαζί Σου» στην τηλεόραση του Star η 8χρονη κινεί τα άκρα της ασυναίσθητα, ωστόσο παραμένει καθηλωμένη στο κρεβάτι του νοσοκομείο ακολουθώντας ειδική θεραπεία.

Η μητέρα της 8χρονης που χτυπήθηκε από αδέσποτη σφαίρα μίλησε για πρώτη φορά για το Γολγοθά που βιώνει και περιέγραψε τι συνέβη τη μοιραία ημέρα, αλλά και πώς είναι σήμερα η μικρή της κόρη.

«Είχαμε ένα παιδί τέλειο. Ξαφνικά έχω ένα παιδί στο κρεβάτι που δεν μπορεί να μιλήσει, δεν μπορεί να κάνει τίποτα. Φυτό», είπε χαρακτηριστικά ενώ σημείωσε ότι πιστεύει στον Θεό και είναι σίγουρη ότι η Αλεξία θα βγει νικήτρια από αυτήν την περιπέτεια.

Για την μοιραία ημέρα είπε:

«Ημασταν όλοι στην αυλή. Εμείς με παρέα και τα παιδιά έπαιζαν με ένα άλλο ξαδερφάκι τους. Εγώ πηγαινοερχόμουν. Τους πήγα νερό και με το που γυρίζω στην παρέα μας ακούω την μεγάλη μου κόρη να φωνάζει και να κλαίει. Τρελάθηκε. Γυρίζω, κοιτάω προς τα εκεί και βλέπω τη μικρή να πέφτει. Την πήρα αγκαλιά, ούτε εγώ ξέρω πώς τη σήκωσα, ο σύζυγός μου έφερε το νοσοκομείο και φύγαμε κατευθείαν για το νοσοκομείο. Ο γιατρός μας είχε πει στην αρχή ότι μπορεί να μην επιζήσει και ότι είναι γενικά δύσκολα η κατάστασή της».