Συλλήψεις για τον εμπρησμό των πανάκριβων μηχανημάτων

Σημαντικές εξελίξεις έφεραν οι έρευνες της Αστυνομίας, καθώς οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. σύμφωνα με πληροφορίες έφτασαν στα ίχνη των δραστών που ευθύνονται για τον εμπρησμό των χωματουργικών μηχανημάτων σε χώρο εργοταξίου διαμόρφωσης θερμοκηπίου.

Με βάση αστυνομικές πηγές έχει συλληφθεί ένα άτομο το οποίο φέρεται να έχει ομολογήσει, εξηγώντας και τους λόγους για τους οποίους προχώρησε σε αυτή την πράξη. Ενώ έχουν συλληφθεί δύο ακόμη άτομα, το οποία όμως φέρεται να μην έχουν ομολογήσει ακόμη.

Οι αστυνομικοί εξετάζουν κάθε λεπτομέρεια της υπόθεσης. Ο συλληφθείς που φαίνεται να έχει ομολογήσει αναμένεται να οδηγηθεί από το Αστυνομικό Τμήμα Ιεράπετρας στην Εισαγγελία Νεάπολης.

Σε απόγνωση

Την ίδια ώρα τα δύο αδέλφια από την Ψαρή Φοράδα, τα οποία δραστηριοποιούνται στο χώρο των χωματουργικών εργασιών, είναι σε απόγνωση. Από την πρώτη στιγμή έκαναν λόγο για εμπρησμό, ενώ πλέον αυτό που θέλουν είναι να αποδοθεί δικαιοσύνη και οι δράστες να πληρώσουν για τη ζημιά που προκάλεσαν, η οποία υπολογίζεται σε αρκετές εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ.

Σε δηλώσεις του στο ekriti.gr ο κ. Νίκος Μητσόπουλος είπε ότι απευθύνει ένα μεγάλο ευχαριστώ στις Αστυνομικές Αρχές για την άμεση επέμβαση τους. «Ζούμε σε μια ευνομούμενη χώρα. Δεν έχω πειράξει κανέναν και πάντα έκανα τη δουλειά μου», είπε χαρακτηριστικά.